Sport

Antonio Bordușanu, primul gol în Liga 1! Puștiul lui Dinamo a avut nevoie de 9 meciuri pentru a „sparge gheața”

Antonio Bordușanu, puștiul lui Dinamo, a marcat primul său gol în Casa Pariurilor Liga 1 împotriva lui Gaz Metan Mediaș, având nevoie de nouă meciuri pentru a „sparge gheața”.
18.02.2022 | 20:59
Antonio Bordusanu primul gol in Liga 1 Pustiul lui Dinamo a avut nevoie de 9 meciuri pentru a sparge gheata
Antonio Bordușanu, primul gol în Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbalistul „câinilor” a primit o pasă bună de la Antoni Ivanov în minutul 38 și l-a executat fără emoții pe Alexandru Buzbuchi, care nu a avut șanse să apere șutul.

Bucueia a fost imensă pentru Antonio Bordușanu, care s-a dus „glonț” spre Gabi Torje, rezervă pentru meciul cu Gaz Metan, pe care l-a îmbrățișat.

ADVERTISEMENT

Antonio Bordușanu, primul gol în campionat. Puștiul lui Dinamo a avut nevoie de 9 meciuri pentru a marca

Antonio Bordușanu este unul dintre produsele interesante ale Academiei de Fotbal a lui Dinamo, iar puștiul „câinilor” a reușit să înscrie în Casa Pariurilor Liga 1.

Acesta a avut nevoie de doar 38 de minute pentru a-și trece numele pe lista marcatorilor în duelul cu Gaz Metan Mediaș, reușind primul gol în campionat după nouă meciuri jucate în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Toate camerele au fost pe el, iar după bucuria golului, împărtășită cu Gabi Torje, puștiul și-a făcut cruce, mulțumind divinității pentru reușita sa.

Jucătorii ardelenilor au cerut ofsaid, însă reluările au arătat cum Ismael Kanda îl scotea din ofsaid pe jucătorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Antonio Bordușanu are și o pasă decisivă în actualul sezon, pe care a reușit-o în confruntarea cu FC Argeș, scor 1-2, fiind chiar primul meci al „câinilor” după vacanța de iarnă.

  • 17 ani are Antonio Bordușanu

„Mă bucur pentru Bordușanu!”

La pauza meciului dintre Dinamo și Gaz Metan Mediaș, Ionel Dănciulescu a analizat prima repriză, felicitându-l pe Antonio Bordușanu pentru golul reușit, însă nu avea mari așteptări din partea adversarilor „câinilor” ținând cont de problemele de la clubul ardelenilor.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să spui prea mult despre ce s-a întâmplat în prima repriză. Mă bucur pentru Bordușanu. Important e pentru Dinamo să ia cele trei puncte.

E puțin ce a făcut Gaz Metan, sunt inexistenți pe partea ofensivă, dar e normal pentru că le-au plăcut 9 jucători”, a mai spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

Prima repriză s-a terminat cu un avantaj de două goluri pentru Dinamo, care a deschis scorul prin Mirko Ivanovski, în minutul 20, iar Antonio Bordușanu a stabilit scorul pauzei.

  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Antonio Bordușanu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT