Fotbal international

Antonio Cassano se înclină în fața lui Valentin Mihăilă: ”A schimbat totul”

16.03.2021 | 09:35
Antonio Cassano se inclina in fata lui Valentin Mihaila A schimbat totul
ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant italian, Antonio Cassano, l-a lăudat pe Valentin Mihăilă după golul marcat în disputa cu AS Roma, câștgată de Parma cu 2-0.

Cassano a debutat în fotbal la Bari, dar cariera lui a explodat în tricoul celor de la AS Roma, echipă pentru care a evoluat vreme de cinci sezoane, în aproape 120 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Acesta nu s-a ferit să critice prestația romanilor din partida cu Parma și a remarcat momentul în care jocul a luat o turnură favorabilă pentru gialloblu: ”Golul lui Mihăilă a schimbat totul”, a spus fostul internațional italian, pentru Parma Live.

Valentin Mihăilă l-a impresionat pe Antonio Cassano

Victoria în fața Romei, scor 2-0, a readus-o pe Parma în lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar evoluția românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă a fost apreciată atât de jurnaliști, cât și de fani. Cei doi au colaborat perfect la golul de 1-0 marcat de Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Antonio Cassano, care a evoluat în carieră și la Parma, a criticat evoluția Romei. El a spus că echipa din capitala Italiei nu a știu să gestioneze întâlnirea de la Parma și că reușita lui Mihăilă, din minutul 9, a accentuat starea de confuzie din jocul romanilor.

”Pentru prima oară în acest an trebuie să spun că nu mi-a plăcut deloc cum a jucat AS Roma. Parma a început meciul într-o manieră defensivă, dar a marcat repede și toată strategia Romei a căzut.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Roma au comis multe greșeli, niciodată nu erau primii la minge. Nu cred că a fost vreo problemă de ordin fizic, pur și simplu Roma a arătat foarte rău la Parma, nu au reușit să producă nimic”, a mai spus Cassano, pentru sursa citată.

Au renăscut speranțele la Parma

Până la victoria cu AS Roma, Parma nu mai câștigase în Serie A de 17 partide. Ultimul succes al echipei lui Mihăilă și Man data tocmai din 30 noiembrie anul trecut, când gialloblu au câștigat la Genoa (2-1).

ADVERTISEMENT

Pentru ultima victorie acasă, fanii Parmei trebuie să facă o incursiune și mai vastă în trecut. S-a întâmplat pe 4 octombrie 2020, în fața Veronei (1-0).

După succesul de duminică, în fața Romei, AC Parma nu a ieșit din zona roșie a clasamentului, dar distanța față de Cagliari, echipa situată pe primul loc neretrogradabil, s-a redus la 3 puncte. Etapa viitoare Parma va juca din nou acasă, cu Verona, vineri, de la 21:45.

ADVERTISEMENT