Fotbal intern

Dan Petrescu, aproape să rezilieze în China. Când vine să semneze cu CFR Cluj. FANATIK confirmat

19.02.2019 | 20:36
Dan Petrescu aproape sa rezilieze in China Cand vine sa semneze cu CFR Cluj FANATIK confirmat

A devenit oficial anunțul despărțirii lui CFR Cluj de portughezul Antonio Conceicao. Antrenorul a fost demis și conducerea ardelenilor a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK printr-o postare atât pe site-ul oficial, cât și pe pagina de facebook a echipei. Conceicao a fost pus pe liber de CFR după ce echipa lui nu a reușit să câștige niciun meci în 2019. Cu toate acestea, antrenorul portughez se afla încă în grafic.


UPDATE ORA 20:30 / FANATIK a aflat că Dan Petrescu şi-a rezolvat situaţia în China, urmează să rezilieze, iar zilele următoare va veni la Cluj pentru a semna cu CFR. Probabil ar putea conduce echipa la ultima etapă din sezonul regulat, acasă cu Sepsi.


UPDATE ORA 17:33 / Daniel Stanciu a reacţionat la Digisport Special  şi a confirmat informaţia anunţată în exclusivitate de FANATIK: „Mergem până la finalul sezonului cu Alin Minteuan. Aceasta este decizia clubului în acest moment: mergem cu Alin Minteuan. Dacă luăm locul, luăm locul 3!”


UPDATE ORA 15.30 / FANATIK  a aflat în exclusivitate că Alin Minteuan va sta sută la sută pe banca echipei în următorul joc, cel cu Poli Iași. Mai mult de atât, există șanse reale ca Minteuan chiar să termine campionatul ca antrenor al ardelenilor


Formaţia din Gruia este încă pe primul loc în Liga 1 Betano. Nu mai puţin de 48 de puncte au acumulat campioniu, cu 3 peste Universitatea Craiova și FCSB, principalele urmăritoare. În primele 3 etape din 2019, CFR Cluj a remizat însă cu Hermannstadt și Astra pe propriul teren, 1-1, și a pierdut la Craiova, rezultate care i-au fost fatale portughezului în cele din urmă.

Antonio Conceicao, demis oficial de la CFR Cluj! Meciul din mansa a doua a Turului 3 Preliminar al UEFA Europa League dintre CFR Cluj si FC Alashkert, desfasurat pe Stadionul Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, joi 16 august 2018. © FOTO Mircea Risca / www.SportPictures.ro
Mesajul postat de conducerea CFR-ului

Antonio Conceicao, demis oficial de la CFR Cluj!

“Mulțumim, Antonio Conceicao! Clubul CFR 1907 Cluj și antrenorul Antonio Conceicao au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului! Îi mulțumim lui Toni pentru munca depusă cu profesionalism în cele 7 luni petrecute pe banca echipei noastre și îi dorim multă baftă în carieră! Antonio Conceicao a preluat-o pe CFR Cluj în iulie 2018 și a condus-o de pe bancă în 24 de partide, bifând 13 victorii, 7 remize și 4 înfrângeri. Mulțumim, Antonio Conceicao! Obrigado, Antonio Conceicao” a fost mesajul publicat de ardeleni pe pagina oficială de Facebook.

De remarcat totodată că CFR Cluj a anunțat și numele celui care îl înlocuiește pe Antonio Conceicao. Astfel, interimatul va fi asigurat de Alin Minteuan, antrenorul formației secunde. „Alin Minteuan a evoluat la CFR Cluj în perioada 1993-1997 și 2005-2009, iar după încheierea carierei de jucător a rămas în familia CFR! Multă baftă, Alin Minteuan!”, au scris cei din conducerea clubului

Mai multe nume sonore au fost vehiculate pentru banca tehnică a CFR-ului. Printre ele s-au aflat Dan Petrescu, omul care a adus ultimul titlu în Gruia, Edi Iordănescu Marius Șumudică sau Eugen Neagoe.

  • 1 este poziția pe care o ocupă CFR Cluj în clasamentul Ligii 1 Betano