Fotbal intern

Antonio Conceicao explică de ce nu a ajuns la FCSB! “Fiecare are drumul lui”

07.08.2019 | 12:14

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Antonio Conceicao a venit marți la București pentru a negocia cu Gigi Becali preluarea FCSB-ului. Tratativele au eșuat, și vicecampioana va fi pregătită pentru meciul cu Mlada Boleslav, din preliminariile Europa League, de fostul secund al lui Bogdan Andone, Vergil Postolache. Negocierile dintre Becali și Conceicao au durat mai puțin de 30 de minute, iar FCSB a rămas fără antrenor după ce portughezul a refuzat condițiile propuse de patron.

Antonio Conceicao explică de ce au picat negocierile cu Gigi Becali

Antonio Conceicao a fost antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB, după ce echipa a rămas fără antrenor, informație oferită în exclusivitate de FANATIK. Portughezul trebuia să ajungă în România miercuri, pentru meciul fostei sale echipe CFR Cluj cu Celtic, din turul trei preliminar din Champions League, dar a venit cu o zi mai devreme pentru a discuta cu Becali preluarea FCSB-ului. Negocierile au eșuat și FCSB va fi pregătită de Vergil Andronache și la meciul cu Mlada Boleslav, după ce tehnicianul a antrenat și la meciul cu Giurgiu, pierdut de vicecampioană cu 2-1.

“Am făcut program de a veni la meci, mai apoi a venit invitatia pentru întâlnire cu domnul Gigi Becali. A fost o întâlnire frumoasă. Gigi Becali a fost sincer cu mine, a fost o discuție frumoasă. El mi-a spus ce a vrut, eu ce am vrut. Fiecare are drumul lui. A fost o discuție frumoasă, cu respect. Nu a fost posibil acordul. Avem drumuri diferite, asta e cel mai important.

Antonio Conceicao nu s-a înțeles cu Becali pentru a prelua FCSB. Sursă Foto: Sportpictures.eu
Antonio Conceicao nu s-a înțeles cu Becali pentru a prelua FCSB. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Fiecare e cu drumul lui, așa este în fotbal. Eu am venit, a fost foarte frumos, cu respect. Ok, avem idei diferite. Eu gândesc diferit. Ce am discutat cu domnul Becali rămâne între noi, e foarte important. Asta e situația. Așa este în fotbal. Eu sunt antrenor de fotbal, nu venisem la București convins că o voi prelua pe FCSB. Dar, asta este educația mea, a declarat Antonio Conceicao la Digisport.

Ilie Poenaru, noua variantă pentru banca FCSB-ului

După eșecul din negocierile cu Antonio Conceicao, Gigi Becali îl vrea pe Ilie Poenaru pentru postul de antrenor principal la FCSB, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. O altă variantă luată în calcul de patron pentru banca vicecampioanei a fost Cristiano Bergodi, care nu a ajuns la FCSB din cauza contractului pe care italianul îl are cu FC Voluntari, unde este inclusă o clauză de reziliere de 150 de mii de euro.

  • Antonio Conceicao este fără contract din februarie 2019, când s-a despărțit de CFR Cluj
  • CFR, Astra Giurgiu și FC Brașov au fost echipele pregătite de portughez în Casa Pariurilor Liga 1