Fotbal intern

Antonio Conceicao, fericit după Gaz Metan – CFR 0-1. Ce zice George Ţucudean. “Ne-am făcut temele bine!”

01.11.2018 | 00:14
Antonio Conceicao fericit dupa Gaz Metan  CFR 01 Ce zice George Tucudean Neam facut temele bine
ADVERTISEMENT

Antonio Conceicao a vorbit despre meciul disputat de CFR Cluj pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, în optimile de finală ale Cupei României. Singurul gol al partidei a fost înscris de George Ţucudean.

CFR Cluj este a 6-a echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României, după FC Viitorul Constanţa, CS U Craiova, Astra Giurgiu, AFC Hermannstadt şi Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Ştiam că Gaz Metan e foarte organizată, că are jucători buni, este bine că am câştigat. I-am trimis în teren pe jucători pentru a juca fotbal, nu pentru scandal. Am vorbit cu jucătorii. Au fost într-o benzinărie, la 200 de metri de hotel. Nu s-a întâmplat nimic. I-am întrebat, mi-au spus că au venit după jumătate de oră. Problemele se rezolvă oricum în interior. Când avem o situaţie de indisciplină, întotdeauna vom lua măsuri”, a spus Toni Conceicao.

“A fost un meci greu şi ne aşteptam la asta! Ne-am făcut temele bine, iar ei nu au avut foarte mari ocazii. Mă bucur că am înscris dintr-o fază fixă. Mai sunt meciuri grele de jucat în Cupa României. Avem ca obiectiv câştigarea Cupei şi mergem pe ambele fronturi. Nu am mai prins niciodată aşa. Trei meciuri în deplasare cu trei echipe dificile. Depinde doar de noi şi trebuie să ne desprindem de locul doi. Eu voi lipsi, la fel şi Males, dar trebuie să câştigăm. Nu sunt probleme la echipă. Banii sunt în cont, suntem plătiţi la zi şi asta ar trebui să ne intereseze pe noi”, a spus George Ţucudean.

ADVERTISEMENT

“Suntem fericiţi că am câştigat cu o echipă bună. Am avut posesie, am jucat bine şi acum trebuie să batem în următorul meci. Eu am spus mereu că îmi doresc să ajut echipa, iar astăzi am reuşit să mă aflu acolo şi să salvez echipa. Am avut o săptămână bună şi trebuie să mergem la Botoşani şi să câştigăm. Ne dorim victoria pentru a rămâne pe primul loc. Fiecare meci e o finală şi vreau să mai ridic o cupă. Eu am spus. Am discutat şi în vestiar. Nu s-a întâmplat absolut nimic, nu ştiu! Eu nu am făcut antrenament pentru că am jucat şi am făcut recuperare, dar e important că suntem împreună. Azi am demonstrat că suntem o echipă unită”, a spus Mario Camora.