Fotbal intern

Antonio Conceicao nu vrea să audă de plecarea de la CFR: “Mă gândesc la titlu”

26.10.2018 | 17:24
Antonio Conceicao nu vrea sa auda de plecarea de la CFR Ma gandesc la titlu
ADVERTISEMENT

Antonio Conceicao, antrenorul celor de la CFR Cluj, nu vrea să audă de plecarea de la campioana României şi spune că este concentrat pe cucerirea titlului din Liga 1 Betano. Tehnicianul portughez al echipei de pe primul loc a prefaţat partida cu Sepsi, programată duminică, în deplasare şi spune că nu se pune problema destituirii sale.

Totodată, Antonio Conceicao a discutat şi despre Ilie Balaci, mărturisind că l-a cunoscut pe fostul mare fotbalist român , decedat pe 21 octombrie, după ce a suferit un infarct: “Locul 1 este important însă cel mai important este la finalul sezonului să fim acolo.

ADVERTISEMENT

Antonio Conceicao nu vrea să audă de plecarea de la CFR

Eu sunt calm, nu m-aţi văzut niciodată nervos. Toată presa vorbea zilnic că antrenorul de la CFR pleacă şi vă spun asta mai ales pentru că apăreau ştiri în zilele meciurilor pentru a crea instabilitate la echipă. Însă eu niciodată nu mi-am schimbat starea mea psihică sau felul de a fi. În România aşa apare mereu, dacă pierzi un joc, antrenorul este dat afară. Cu conducerea am vorbit şi am început să discutăm despre următoarele 2-3 luni. Eu îmi fac în continuare treaba la fel de bine şi nu mă schimb deloc.

Antonio Conceicao într-un meci CFR Cluj - Petrolul, disputat pe 21 martie 2016, în Liga 1 Betano, pe Stadionul Dr Constantin Rădulescu, din Cluj
Antonio Conceicao într-un meci CFR Cluj – Petrolul, disputat pe 21 martie 2016

Am avut plăcerea de câteva ori de a vorbi cu Ilie Balaci la Craiova, când am avut meciuri acolo. Era o persoană foarte simpatică, un om de fotbal, este foarte trist că un om de 62 de ani s-a stins din viaţă atât de repede şi neaşteptat. Este un om care a scris istorie pentru fotbalul românesc şi pentru echipa naţională”, a declarat Antonio Conceicao în cadrul unei conferinţe de presă.

ADVERTISEMENT

Conceicao nu se gândeşte să plece de la CFR Cluj înaintea meciului din ultima etapă a sezonului regular. Partida Sepsi – CFR Cluj are loc duminică, 28 octombrie, de la ora 21:00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.