Fotbal intern

Antonio Conceicao, prima reacție după ce a fost dat afară de la CFR Cluj! Mesaj misterios al antrenorului: „Ne vedem în curând”

20.02.2019 | 10:48
Antonio Conceicao prima reactie dupa ce a fost dat afara de la CFR Cluj Mesaj misterios al antrenorului Ne vedem in curand

Portughezul Antonio Conceicao a fost dat afară de la CFR Cluj după ultimul meci al echipei, dar prima reacție a întârziat să apară. Lusitanul a postat în cele din urmă un mesaj pe o rețea de socializare prin care și-a luat la revedere de la fani. La capătul mesajului, Conceicao a lansat și o invitație misterioasă.

Antonio Conceicao, prima reacție după ce a fost dat afară de la CFR Cluj! Meciul din mansa a doua a Turului 3 Preliminar al UEFA Europa League dintre CFR Cluj si FC Alashkert, desfasurat pe Stadionul Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, joi 16 august 2018. © FOTO Mircea Risca / www.SportPictures.ro
Antonio Conceicao a antrenat-o pe CFR Cluj în 3 rânduri

Antonio Conceicao, prima reacție după ce a fost dat afară de la CFR Cluj!

Până la noi ordine, CFR Cluj va fi antrenată de Alin Minteuan, tehnicianul formației secunde. Fanii însă au luat cu asalt rețelele de socializare și și-au exprimat nemulțumirea pentru faptul că portughezul Conceicao a fost îndepărtat de la echipă, deși acesta se afla încă în grafic. „Dar ce frumos din partea clubului , după ce suntem pe locul 1”, „Doar la noi se întâmplă așa ceva, dăm afară antrenorul după 3 meciuri nereușite..Oricum, capul sus și hai CFR!” „Ajungem de minune ca la FCSB cu așa conducere…”, „Trist… Vă bateți joc de un om care a muncit și chiar a făcut treaba buna la echipă.”, au scris suporterii în dreptul postării oficiale a clubului prin care se anunța îndepărtarea portughezului.

Și presa din Portugalia a comentat pe larg demiterea lui Conceicao, una anunțată în premieră de FANATIK. Ziariștii lusitani nu înțeleg motivul pentru care șefii din Gruia au luat această decizie. ”Antonio Conceicao a fost demis deși era pe primul loc. Nu a fost suficient pentru a continua la cârma formaţiei CFR Cluj. A fost a treia experienţă a lui Conceicao la CFR, iar de această dată a rezistat 6 luni. A bifat 13 victorii şi 7 remize în campionat, pierzând patru meciuri”, au subliniat jurnaliștii.

  • 48 de puncte a acumulat CFR Cluj în actuala stagiune