Fotbal intern

Antonio Conceicao şi Iuliu Mureşan au îngropat securea războiului. Cum îl acuza lusitanul pe preşedintele CFR-ului. “Inadmisibil!”

28.07.2018 | 10:36
Antonio Conceicao si Iuliu Muresan au ingropat securea razboiului Cum il acuza lusitanul pe presedintele CFRului Inadmisibil

Antonio Conceicao şi Iuliu Mureşan au îngropat securea războiului după ce lusitanul în vârstă de 56 de ani a revenit pentru a treia oară pe banca tehnică a CFR-ului. Antrenorul portughez a semnat cu formaţia din Gruia, după ce Edi Iordănescu a fost demis.

Se pare că Antonio Conceicao şi Iuliu Mureşan au trecut peste scandalul care l-au avut în 2010. Antrenorul portughez a fost instalat pe banca tehnică a CFR-ului înaintea sezonului 2009-2010, atunci când ardelenii au cucerit al doilea titlu din istorie, dar a fost dat afară în noiembrie, inexplicabil.

Antonio Conceicao şi Iuliu Mureşan au îngropat securea războiului

Antonio Conceicao se afla pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano cu CFR Cluj, iar antrenorul în vârstă de 56 de ani susţinea că a fost “lucrat” de Iuliu Mureşan. “Nu înţeleg de ce am fost dat afară! Mai ales că am avut o relaţie bună cu Paszkany. Au fost alte persoane în club care însă s-au purtat execrabil cu mine. Trebuia să rămân. O să spun pe şleau: Mureşan s-a purtat inadmisibil cu mine şi nu înţeleg de ce a acţionat în ultima perioadă a mea acolo numai împotriva mea. Nu prea se pricepe la fotbal. Ziua în care am fost dat afară a fost una foarte grea pentru mine, iar modul în care s-a comportat Mureşan în acea zi spune totul despre el ca om”, spunea Antonio Conceicao, conform prosport.

Ce zicea Iuliu Mureşan

Iuliu Mureşan nu a vrut să ofere mai multe detalii, dar motivul oficial invocat de CFR Cluj a fost acela că echipa din Gruia avea un joc slab, chiar dacă se afla pe prima poziţie. “Nu am ce să-i replic lui Conceicao. Îi înţeleg supărarea. A plecat de la o echipă de pe primul loc la una de pe ultimul loc”, a răspuns Iuliu Mureşan, conform sursei citate mai sus.

Antonio Conceicao oferă indicaţii jucătorilor de la CFR Cluj
Antonio Conceicao în timpul unui meci jucat de CFR Cluj