Fotbal international

Antonio Conte a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la Real Madrid! Ce mesaj le-a transmis madrilenilor

12.11.2018 | 19:14
Antonio Conte a dezvaluit de ce nu a mai ajuns la Real Madrid Ce mesaj lea transmis madrilenilor
ADVERTISEMENT

Antonio Conte a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la Real Madrid. Florentino Perez, preşedintele spaniolilor, l-a dorit în locul lui Julen Lopetegui, demis după ce campioana Europei a fost învinsă de Barcelona, scor 1-5. În locul italianului, oficialii clubului din capitala Spaniei l-au preferat pe Santiago Solari.

Luni seară, Antonio Conte a participat la premiile “Panchina d’Oro”, distincţie pe care o primeşte cel mai bun antrenor din Serie A. Cu această ocazie, tehnicianul de 49 de ani a vorbit despre oferta pe care a primit-o de la Real Madrid şi a susţinut că a preferat să nu preia o echipă în timpul sezonului.

ADVERTISEMENT

Antonio Conte a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la Real Madrid: “Am preferat să mai aştept”

Antonio Conte a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la Real Madrid şi a anunţat că nu s-a simţit folosit de conducătorii spanioli în timpul negocierilor. “Nu m-am simţit folosit deloc. Sunt genul de antrenor care preferă să aştepte luna iunie pentru a începe treaba. Niciodată nu se ştie, poate în două-trei luni îmi revine cheful să antrenez şi o să dezmint tot ceea ce am spus până acum. Dacă mă întorc în Italia? Niciodată nu poţi să ştii ce se poate întâmpla. Sunt italian aşa că sunt fericit aici, dar nu exclud varianta să antrenez în altă ţară”, a declarat Antonio Conte pentru presa din Italia.

Recent, Sergio Ramos a dat de înţeles că nu ar fi încântat ca Antonio Conte să ajungă la Real Madrid, iar antrenorul italian i-a răspuns cu această ocazie. “Vorbele lui Ramos? Când un tehnician merge la o echipă trebuie să aducă odată cu el şi educaţie şi respect, lucruri pe care, de asemenea, trebuie să le aibă şi jucătorii. Când în vestiar lipseşe respectul, atunci apar problemele”, a mai precizat Antonio Conte.

ADVERTISEMENT
Antonio Conte a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la Real Madrid. Ce mesaj i-a transmis lui Sergio Ramos
Antonio Conte a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la Real Madrid. Ce mesaj i-a transmis lui Sergio Ramos