Fotbal international

Primul antrenor care a refuzat Italia! Vrea să se întoarcă în Serie A

Unul dintre cei mai în vogă antrenori italieni a fost considerat printre favoriţii de a prelua naţionala Italiei, dar a refuzat oferta Federaţiei. Presa din Peninsulă scrie că vrea să se întoarcă în Serie A.
15.11.2017 | 19:13
Primul antrenor care a refuzat Italia! Vrea să se întoarcă în Serie A
ADVERTISEMENT

Jurnaliştii italieni susţin că Antonio Conte a refuzat oferta Federaţiei Italiene de Fotbal să preia naţionala după ratarea calificării la Campionatul Mondial. Mai mult, presa din Peninsulă scrie că managerul italian are un acord de principiu cu AC Milan, club pe care îl va prelua din vara viitoare.

Conte mai are contract până în 2019 cu Chelsea, însă relaţia cu patronul Roman Abramovici este destul de rece şi despărţirea este iminentă, mai ales că debutul de sezon al londonezilor nu este cel mai bun. 

Ancelotti, în cărţi pentru naţionala Italiei 

Formaţia de pe Stamford Bridge este locul 4 în clasament după 11 etape, cu 22 de puncte, cu 9 puncte mai mult decât Manchester City. Carlo Ancelotti este favorit de a prelua naţionala Italiei de la Giampiero Ventura, selecţionerul sub conducerea căruia “squadra azzurra” a ratat calificarea la CM pentru prima dată în ultimii 60 de ani. 

ADVERTISEMENT

Ancelotti este liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Bayern Munchen, în luna septembrie a acestui an. Un alt candidat pentru postul de selecţioner este Luigi Di Biagio, antrenorul naţionalei de tineret. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri