Fotbal international

Antonio Conte acuză arbitrajul după Barcelona – Inter 2-1: ”Am văzut multe lucruri care nu mi-au plăcut”

03.10.2019 | 07:40
Antonio Conte acuza arbitrajul dupa Barcelona  Inter 21 Am vazut multe lucruri care nu miau placut
ADVERTISEMENT

Antrenorul Antonio Conte acuză arbitrajul slovenului Damir Skomina la meciul FC Barcelona – Internazionale Milano 2-1, din etapa a doua a fazei grupelor Champions League. Italienii au condus cu 1-0, dar catalanii au întors rezultatul printr-o dublă a uruguayanului Luis Suarez și astfel milanezii au rămas fără victorie în Grupa F

Antonio Conte acuză arbitrajul după Barcelona – Inter 2-1: ”Vrem respect”

”Sunt puțin dezamăgit de arbitraj pentru că am văzut unele situații abordate într-un anumit fel. Am văzut multe lucruri care nu mi-au plăcut încă de la început. Încă de la început am avut acest sentiment pe bancă. Cu toate acestea, nu vreau să le ofer un alibi jucătorilor mei”, a declarat tehnicianul Interului pentru Sky Sport, citat de Gazzetta dello Sport.

ADVERTISEMENT

”Arbitrul m-a avertizat că mă va trimite în tribună. Pe tricoul lor este scris ‘respect’, iar eu acest lucru am cerut. Trebuie să aibă respect pentru cei care joacă fotbal. Respectul trebuie să fie reciproc. Vorbim despre un arbitru internațional care are experiență, care a arbitrat ultima finală de Champions League. Acest lucru îmi lasă un gust amar”, a fost acuzațiile lui Antonio Conte la adresa arbitrajului din meciul Barcelona – Inter 2-1.

Antonio Conte e nemulțumit de arbitrajul lui Damir Skomina la meciul Barcelona – Inter Milano

”Rezultatul nu este corect, înfrângerea este nemeritată”

”După un joc ca acesta am fi meritat mai mult. Am pus probleme unei echipe grozave ca Barcelona, dar în repriza a doua unii jucători au căzut fizic. Per total am jucat bine și am arătat că putem pune Barcelona în dificultate. Rezultatul nu este corect, înfrângerea este nemeritată. Dacă vrem să creștem, trebuie să mergem acasă supărați”, a mai spus Antonio Conte.

ADVERTISEMENT

Barcelona a învins Inter Milano, scor 2-1, în etapa a dopua a Grupei F din Champions League, eroul catalanilor fiind Luis Suarez care a reușit o dublă.