Fotbal international

Antonio Conte, aproape de plecarea de la Inter Milano: ”Nu suntem pe aceeași lungime de undă”

10.07.2020 | 16:01
Antonio Conte aproape de plecarea de la Inter Milano Nu suntem pe aceeasi lungime de unda
ADVERTISEMENT

Antrenorul Antonio Conte este aproape de plecarea de la Inter Milano la finalul actualului sezon, după ce în ultimele două etape nerazzurri au pierdut cinci puncte din șase posbile.

Fostul selecționer al Italiei a fost adus pe banca tehnică a Interului în vara trecută cu ambiția declarată ca milanezii să oprească hegemonia rivalei Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

Considerat tehnicianul perfect pentru a repune Interul pe drumul spre titlu, Conte a avut un start foarte bun, însă ca și în ultimii ani, odată cu trecerea etapelor, milanezii au clacat și s-au îndepărtat de obiectiv.

Pleacă Antonio Conte de la Inter Milano?

După remiza din deplasare cu Hellas Verona, scor 2-2, care au coborât-o pe Inter Milano pe locul patru în clasamentul din Serie A, antrenorul Antonio Conte a lăsat să se înțeleagă că ar putea pleca de la echipă la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

”La sfârșitul sezonului îmi voi face propria analiză, iar clubul va face o altă analiză. Voi spune ceea ce am de spus celor din club. Toată lumea vrea să câștige, dar trebuie să înțelegem cât de departe suntem de a deveni învingători”, a declarat Conte.

”Poate că nu suntem pe aceeași lungime de undă, poate unul consideră ceva, altul cu totul altceva. Nu am cum să vorbesc despre sezonul viitor, la finalul acestei stagiuni vor face analiza. Mă concentrez doar pe ce avem de făcut acum”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”Ce trebuie să facă Inter pentru a se obține performanțe mai mari? Prefer să nu răspund la întrebarea asta pentru a nu fi desființat. Mereu când spun ceva, toată lumea îmi reproșează că sunt critic, dar eu spun doar lucruri constructive”, a încheiat tehnicianul.

În ciuda faptului că a ajuns pe locul patru, formația antrenată de Antonio Conte este, totuși, aproape sigură de prezența în sezonul viitor al Ligii Campionilor, având 14 puncte avans față de Roma, ocupanta poziției a cincea, cu șapte runde înaintea finalului sezonului.

ADVERTISEMENT

Mai mult ca sigur, pentru a rămâne și în sezonul viitor la Internazionale Milano, Antonio Conte va cere o campanie de transferuri costisitoare. De altfel, primul jucător aflat pe lista de achizziții este atacantul gabonez de la Arsenal Londra, Pierre-Emerick Aubameyang, cotat la 70 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT