Sport

Antonio Conte ar vrea la PSG din sezonul următor: „Lupt pentru a câștiga, nu doar pentru a termina pe locul 4”

Antrenorul lui Tottenham, Antonio Conte, „visează” ca la vară să preia conducerea lui Paris Saint-Germain, potrivit unor informații din presa franceză.
23.04.2022 | 18:35
Antonio Conte ar vrea la PSG din sezonul urmator Lupt pentru a castiga nu doar pentru a termina pe locul 4
Antonio Conte și-a arătat intenția de a prelua PSG ca antrenor. Sursa foto: EPA-EFE/ANDREW YATES
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Tottenham Hotspur, echipa pregătiră de Antonio Conte, este implicaă într-o luptă strânsă cu „vecinii” londonezi de la Arsenal pentru locul 4 în clasamentul din Premier League, există zvonuri că tehnicianul italian ar vrea să plece de la „Spurs” în această vară.

Antonio Conte ar vrea să ajungă antrenor la PSG

Potrivit publicației Le Parisien, Conte „visează” deja la viața din capitala Franței în sezonul următor, vrând să-i ia locul lui Mauricio Pochettino, actualul manager de la Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Tottenham, Mauricio Pochettino, riscă să fie dat afară de la PSG din cauza eșecului din Liga Campionilor împotriva lui Real Madrid.

„Prioritatea” Parisului ar fi Zinedine Zidane, deși fostul antrenor madrilen ar prefera să-i succeadă lui Didier Deschamps la conducerea naționalei Franței, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Antonio Conte în urmă cu o lună despre parteneriatul cu Tottenham

Presa franceză sugerează că Antonio Conte este „în căutarea unei noi provocări”, deși în urmă cu o lună a mărturisit public că a prelungit șederea la „Spurs” pentru încă un sezon.

Antonio Conte a declarat: „Cu siguranță, în acest moment există un singur adevăr: m-am angajat la acest club pentru încă un an. Clubul a dorit acest tip de situație și am acceptat-o, pentru că a fost bine să ne cunoaștem.

ADVERTISEMENT

După patru luni, cred că clubul a înțeles modul în care vreau să lucrez și eu înțeleg clubul. Mai avem trei luni până la finalul sezonului pentru a continua să ne cunoaștem mai bine și apoi să găsim cea mai bună soluție pentru amândoi”.

Italianul de 52 de ani a mai vorbit despre ambițiile sale referitor la echipa pe care o antrenează în acest moment: „Pot să vă spun că îmi place să lucrez cu acest club și aș vrea să lupt pentru ceva important pentru acest club.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță este adevărat că asta îmi doresc – să lupt pentru viitor, să lupt pentru a fi competitiv, să lupt pentru a câștiga și nu doar pentru a termina pe locul patru în campionat, pentru că, repet, nu asta este ambiția mea.

Ambiția mea este să fiu competitiv și să lupt pentru a câștiga. Îmi doresc acest lucru și știu că inima mea, sufletul meu, mintea mea vor aceste lucruri. Sper ca eu și clubul să ne potrivim în această situație”.

Tottenham se află într-o cursă pentru a ocupa un loc în Liga Campionilor cu vecinii „tunari”, care râvnesc de asemenea la locul patru în Premier League.

ADVERTISEMENT
Tags: