Sport

Regulile stricte puse de Antonio Conte la Tottenham! Fără ciuperici, gheață în sucuri sau ketchup

Antonio Conte vrea disciplină totală la Tottenham, iar tehnicianul italian a impus mai multe reguli stricte jucătorilor în ceea ce privește alimentația.
19.11.2021 | 21:23
Regulile stricte puse de Antonio Conte la Tottenham Fara ciuperici gheata in sucuri sau ketchup
ADVERTISEMENT

Antrenorul vrea să transforme echipa într-o formație care să câștige titlul, lucru așteptat de toți fanii, iar Antonio Conte a reușit să câștige Premier League când a antrenat-o pe Chelsea și vine din postura de campion al Italiei, fiind la cârma lui Inter Milano în sezonul trecut.

Totuși, pentru a obține performanță, Antonio Conte cere de la jucători să respecte cu strictețe regulile, cei care nu le respectă urmând să fie aspru pedepsiți, cum s-a întâmplat și la alte formații pe care le-a pregătit.

ADVERTISEMENT

Regulile stricte puse de Antonio Conte la Tottenham

Antonio Conte a impus o serie de reguli stricte la Tottenham, acolo unde vrea să câștige titlul în Premier League, cum a făcut și în perioada în care a antrenat-o pe Chelsea.

Tehnicianul italian a impus chiar și niște reguli stricte în ceea ce privește alimentația, iar jucătorilor le este interzis să mănânce printre altele chiar și ciuperci.

ADVERTISEMENT

Încă un aliment interzis de Conte la Tottenham este ketchup-ul, aliment interzis și de Fabio Capello, atunci când era selecționerul Angliei.

Iată lista de mâncăruri interzise de Antonio Conte la Tottenham:

  • Pizza
  • Ketchup
  • Ciuperci
  • Cartofi prăjiți
  • Gheață în băuturile carbogazoase

Conducerea lui Tottenham are mari așteptări de la Antonio Conte

Deși Tottenham a început bine sezonul cu Nuno Espirito Santo din postura de antrenor, în ultimele etape echipa nu a mai avut rezultatele dorite, iar șefii clubului l-au dat afară pe tehnicianul portughez.

ADVERTISEMENT

A fost o decizie radicală, mai ales că Tottenham încă se poate redresa, dar șefii clubului s-au grăbit pentru a-l aduce pe Antonio Conte la echipă, mai ales că apăruseră zvonuri în presa din Anglia, conform cărora Manchester United ar fi vrut să-l schimbe pe Ole Gunnar Solskjaer cu tehnicianul italian.

Așteptările sunt imense în ceea ce îl privește pe Antonio Conte, iar atât fanii cât și conducerea vor ca noul antrenor să conducă echipa către titlul de campioni, mai ales că acesta a mai câștigat titlul în Anglia.

ADVERTISEMENT

Totodată, mutarea poate însemna și o împăcare între conducere și golgheterul Harry Kane, care a vrut să plece de la club în perioada de mercato de vară, dar clubul s-a opus vehement indiferent de ofertele bune primite.

În momentul de față, Tottenham se află pe locul 9 în Premier League, cu 16 puncte în primele 11 etape, la 10 puncte distanță de Chelsea, liderul campionatului.

  • 52 de ani are Antonio Conte
ADVERTISEMENT
Tags: