Sport

Antonio Conte, primit cu căldură de fanii lui Tottenham. ”Vreau să răsplătesc această încredere”

Noul antrenor al londonezilor de la Tottenham, Antonio Conte, i-a cucerit deja pe fani. Italianul a avut parte de o primire de gală și promite spectacol în meciurile noii sale echipe.
04.11.2021 | 22:42
Antonio Conte primit cu caldura de fanii lui Tottenham Vreau sa rasplatesc aceasta incredere
ADVERTISEMENT

Rămas fără contract după ce a câștigat titlul în Italia cu Inter Milano, Antonio Conte a fost alegerea celor de la Tottenham Hotspur după demiterea portughezului Nuno Espirito Santo.

Italianul de 52 de ani are parte de un meci pe măsura așteptărilor la debutul pe banca lui Spurs. Londonezii o înfruntă pe Vitesse Arnheim în Conference League.

ADVERTISEMENT

Filozofia fotbalistică a lui Antonio Conte, pe placul fanilor lui Tottenham

Tehnicianul italian a asistat deja la câteva ședințe de pregătire ale lui Tottenham, iar primele declarații le-a redat optimismul fanilor londonezi.

”Filozofia mea de antrenor este foarte simplă: echipa mea trebuie să joace un fotbal bun și atractiv pentru fanii noștri. Vreau să avem o echipă stabilă, nu una care aleargă în sus și în jos pe teren.

ADVERTISEMENT

Suporterii merită să aibă o echipă competitivă, cu dorință de luptă. Voi face totul pentru a merita sprijinul lor. Tottenham este un club important în Anglia și în întreaga lume”, a spus italianul, citat de daylimail.com.

Antonio Conte va conduce efectiv primele antrenamente abia după jocul cu Vitesse Arnheim din Conference League, iar duminică își va marca revenirea în Premier League în meciul cu Everton din etapa a 11-a a campionatului englez.

ADVERTISEMENT

Tottenham și-a concediat antrenorul la finalul etapei precedente de campionat în care londonezii au pierdut pe teren propriu, scor 0-3, cu Manchester United.

Antonio Conte va fi ajutat de Ryan Mason

Odată cu numirea lui Antonio Conte în funcția de manager, oficialii clubului londonez au decis ca poziția de antrenor principal (în Anglia antrenorul principal este principalul asistent al managerului – n.r.) să-i fi atribuită lui Ryan Mason.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost interimar în finalul sezonului trecut după ce Tottenham a decis să-l concedieze pe Jose Mourinho din cauza rezultatelor foarte slabe.

Mason a obținut patru victorii în cele 7 meciuri de Premier League pe care le-a pregătit și a calificat-o pe Tottenham in extremis în Conference League după un succes categoric, 4-2 în deplasare la Leicester.

Ryan Mason este un produs al clubului Tottenham pentru care, însă, nu a apucat să joace prea multe meciuri. Și-a încheiat cariera la vârsta de 25 de ani, în tricoul lui Hull City unde era împrumutat de Spurs.

O fractură craniană i-a stopat activitatea sportivă, fotbalistul fiind la un pas de moarte după teribila accidentare dintr-un meci cu Chelsea.

ADVERTISEMENT