Fotbal intern

Antonio Jakolis, transfer definitiv de la FCSB! Cu ce echipă a semnat croatul. EXCLUSIV

31.01.2019 | 18:14
Antonio Jakolis transfer definitiv de la FCSB Cu ce echipa a semnat croatul EXCLUSIV

Mijlocașul croat Antonio Jakolis a fost transferat definitiv de la FCSB, după ce finanțatorul Gigi Becali a anunțat că fotbalistul nu mai intră în planurile de viitor ale vicecampioanei României. FANATIK a aflat că fotbalistul a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu liderul din campionatul Ciprului, APOEL Nicosia.

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali a declarat că Antonio Jakolis va pleca mai mult ca sigur de la FCSB: ”O să facem echipa numai de români. Deja îi avem doar pe Planic și Momcilovic care pot să fie titulari. Nu poate să fie titular și Momcilovic și Morais. Amorim a plecat, Jakolis pleacă și el. Dacă nu, vedem cum facem, dăm la cineva bani să-l ia”.

Antonio Jakolis a fost transferat definitiv, iar FCSB va încasa 100.000 de euro

FANATIK a aflat că FCSB l-a transferat definitiv pe Antonio Jakolis la formația cipriotă APOEL Nicosia urmând să încaseze 100.000 de euro în urma acestei mutări. ”Roș-albaștrii” îl aduseseră pe croat în vara anului 2016 de la CFR Cluj pentru 350.000 de euro, dar jucătorul nu a reușit să se impună la vicecampioana României.

Antonio Jakolis intră pe teren în locul lui Mihai Pintilii într-un meci jucat la FCSB
Antonio Jakolis intră pe teren în locul lui Mihai Pintilii într-un meci jucat la FCSB

Antonio Jakolis, în vârstă de 26 de ani, nu este la prima experiență în Cipru, după ce a mai evoluat la Apollon Limassol, sub formă de împrumut de la FCSB, în sezonul 2017-2018. În vară, el a fost păstrat în lotul ”roș-albaștrilor” de Nicolae Dică, dar a jucat foarte puțin în prima parte a Ligii 1 Betano. În acestă iarnă, croatul a făcut stagiul de pregătire cu FCSB, dar nu l-a impresionat pe noul antrenor Mihai Teja.

APOEL Nicosia, formație antrenată de italianul Paolo Tramnezzani, se află pe prima poziție în campionatul din Cipru. După disputarea a 18 etape, APOEL a acumulat 42 de puncte, cu două mai mult decît următoarele clasate, Apollon Limassol și AEL Limassol.