Fotbal intern

Antonio Jakolis pleacă de la FCSB: „Dăm la cineva bani să îl ia”

20.01.2019 | 16:34
Antonio Jakolis pleaca de la FCSB Dam la cineva bani sa il ia

Antonio Jakolis va fi transferat de FCSB. Mijlocașul croat nu mai este dorit la echipa roș-albaștrilor și s-ar putea întoarce înapoi în Cipru. Jakolis era pe lista neagră a lui Gigi Becali, dar Mihai Teja a vrut să îl aibă și el sub comanda sa pentru a vedea cum se pliază pe stilul său de joc.

Se pare însă că nici Teja nu a fost satisfăcut de Jakolis, care acum își caută o nouă destinație. Gigi Becali a confirmat la prezentarea lui Ioan Hora soarta fotbalistul croat. El s-a arătat încântat de faptul că va avea o echipă formată numai din români: „O să facem echipa numai de români. Deja îi avem doar pe Planici și Momcilovic care pot să fie titulari. Nu poate să fie titular și Momcilovic și Morais. Amorim a plecat, Jakolis pleacă și el. Dacă nu, vedem cum facem, dăm la cineva bani să-l ia”, a spus patronul FCSB.

Antonio Jakolis pleacă de la FCSB. În vară a fost aproape de Al Shabab

Fotbalistul croat a jucat anul trecut sub formă de împrumut la Apollon Limassol. Mijlocașul a impresionat la echipa cipriotă, pentru care a reușit să adune 5 goluri și 15 pase decisive în 43 de partide. Chiar dacă nu era pe placul patronului, Jakolis a fost păstrat în lot de Nicolae Dică. Tehnicianul l-a folosit rar pe postul de mjilocaș dreapta, întrucât Dennis Man era titular de drept, dar a jucat din când în când pe postul de fundaș dreapta, în perioada în care a fost accidentat Romario Benzar.

Antonio Jakolis va pleca de la FCSB. Anunțul a fost făcut de Gigi Becali

În vară, Antonio Jakolis a fost aproape să ajungă la Al Shabab, echipa antrenată de Marius Șumudică. Cu toate acestea, șeicii l-au preferat pe brazilianul poreclit „Somalia”, cel care a jucat trei ani la Toulouse și care a mai trecut pe la Ferencvaros Budapesta.

  • 600.000 de euro este cota lui Antonio Jakolis, potrivit transfermarkt.de
  • 350.000 de euro a plătit FCSB către CFR Cluj pentru croat, la începutul sezonului 2016/2017