Sport

Antonio Rudiger a refuzat ultima ofertă de prelungire cu Chelsea. Real Madrid vrea să-l aducă gratis la vară

Real Madrid pregătește o campanie importantă de transferuri în vara viitoare, iar una dintre țintele de top este fundașul Antonio Rudiger de la Chelsea.
01.12.2021 | 10:20
Antonio Rudiger a refuzat ultima oferta de prelungire cu Chelsea Real Madrid vrea sal aduca gratis la vara
Real Madrid pregătește o campanie importantă de transferuri în vara viitoare, iar una dintre țintele de top este fundașul Antonio Rudiger de la Chelsea. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Galacticii” sunt în căutarea unui apărător central după ce la începutul sezonului i-a pierdut pe Sergio Ramos și Raphael Varane.

Florentino Perez pregătește o vară incandescentă și pe lângă starurile Kylian Mbappe și Erling Haaland încearcă să-l aducă și pe internaționalul german al cărui contract pe Stamford Bridge se încheie la finalul actualei stagiuni.

ADVERTISEMENT

Real Madrid vrea să-l ”fure” pe Antonio Rudiger de la Chelsea

Antonio Rudiger dă semne că nu mai vrea să rămână la Chelsea din vară, refuzând ultima ofertă de prelungire a contractului în care londonezii îi ofereau un salariu anual de 8 milioane de euro, iar site-ul goal.com scrie că acesta are mari șanse să ajungă la Real Madrid.

În ciuda faptului că s-a adaptat foarte bine la fotbalul din Premier League și a câștigat sezonul trecut Champions League, fundașul de 28 de ani este nemulțumit de faptul că Chelsea nu îl plasează între jucătorii cei mai apreciați, iar salariul său este mult sub cel al vedetelor Romelu Lukaku, Kai Havertz, Thiago Silva, Timo Werner, Marcos Alonso sau Kepa Arrizabalaga.

ADVERTISEMENT

De acest fapt încearcă să profite Real Madrid, mai ales că antrenorul Carlo Ancelotti i-a cerut lui Florentino Perez să-i aducă un fundaș central de calitate care să le facă o concurență titularilor Eder Militao și David Alaba.

PSG și Bayern, concurență pentru ”galactici”

Cea mai mare problemă în calea unui transfer al lui Antonio Rudiger pe Santiago Bernabeu este faptul că acesta cere un salariu anual în jurul a 12 milioane de euro pentru că vine liber de contract. La plusuri se evidențiază faptul că Realul nu ar trebui să plătească pentru transferul său.

ADVERTISEMENT

O a doua îngrijorare o reprezintă faptul că internaționalul german este urmărit de alte două cluburi de top ale Europei, PSG și Bayern Munchen. Vicecampioana Franței nu duce lipsă de fundași centrali, dar un transfer gratis al unui astfel de jucător reprezintă întotdeauna o oportunitate pentru șeicii din fruntea clubului.

Apreciat de antrenorul Julian Nagelsmann, Rudiger nu ar spune nu unei reveniri în Bundesliga, mai ales că ar fi aproape sigur de postul de titular la bavarezi. Despre Niklas Sule se vorbește că va părăsi Bayern în vară, iar francezul Dayot Upamecano nu a dat randamentul așteptat după aducerea de la RB Leipzig.

ADVERTISEMENT

Tuchel, resemnat cu plecarea lui Rudiger

După ce Antonio Rudiger și-a arătat intenția de a pleca de pe Stamford Bridge la vară, tehnicianul Thomas Tuchel pare că s-a resemnat cu faptul că-l va pierde pe conaționalul său, în ciuda faptului că încearcă să pară stăpân pe situație.

”Știm că el poate vorbi cu orice club din ianuarie. Este destul de clar ce vrem, dar nu întotdeauna se întâmplă așa cum își dorește antrenorul sau clubul. Trebuie să accepți că uneori poate ajungi în situații în care lucrurile sunt puțin întârziate.

Dar sunt foarte, foarte sigur că Toni se simte bine și știe cât este de respectat și ce rol important joacă la această echipă. Sunt calm pentru că simt că și Toni este calm. Simt că situația de aici este calmă în interior și de aici plecăm”, a declarat Tuchel.

ADVERTISEMENT