Sport

Antonio Sefer, în lacrimi la interviul după primul gol în Casa Pariurilor Liga 1, în Rapid – FC Botoșani 3-0. Cui i-a dedicat reușita. Video

Antonio Sefer a plâns de emoție la flash-interviu după primul gol marcat în Casa Pariurilor Liga 1. Reușita i-a fost dedicată unchiului său, care trece prin clipe grele.
02.04.2022 | 22:57
Antonio Sefer in lacrimi la interviul dupa primul gol in Casa Pariurilor Liga 1 in Rapid  FC Botosani 30 Cui ia dedicat reusita Video
Sefer a izbucnit în lacrimi la interviu după primul gol în Liga 1. Sursa foto: Captură Digisport
ADVERTISEMENT

Rapid a făcut spectacol, scor 3-0, cu FC Botoșani, la primul meci oficial găzduit de noua arenă din Giulești și a urcat pe prima poziție în clasamentul play-out-ului, la egalitate de puncte cu adversarii din această seară. Golurile au fost marcate de Vojtus (10), Sefer (61) și Albu (79 pen).

Antonio Sefer nu și-a mai putut stăpâni lacrimile după primul gol în Casa Pariurilor Liga 1

Aflat la primul său gol în Casa Pariurilor Liga 1, Antonio Sefer a izbucnit în lacrimi la interviu în momentul în care a fost întrebat cui îi dedică superba reușită din lovitură liberă (VEZI VIDEO AICI). Este vorba despre unchiul său, care trece prin clipe grele.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că am marcat primul gol pe Giulești în Liga 1 și sper să continui așa, să-i fac mândri pe fani. A fost o bucurie de nedescris.

Când nimeni nu mai spera în mine – sau foarte puțini -, Dumnezeu mi-a dat acest gol. Sper să aibă mai mulți încredere în mine, pentru că dau totul pe teren și joc pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Am avut momente foarte grele în această perioadă. Vreau să-i dedic golul unchiului meu, care din păcate nu este bine. Sper să-l fac mândru”, a mărturisit Sefer, la Digi Sport.

Și-a propus un obiectiv îndrăzneț pentru ultima parte a sezonului: „Sperăm să câștigăm locul 1 din play-out”

De asemenea, mijlocașul de 21 de ani s-a declarat impresionat de atmosfera creată de suporterii Rapidului la primul meci oficial pe noul Giulești și a dat glas obiectivului pe care speră să-l îndeplinească alături de Adrian Mutu și colegii săi la finalul sezonului: clasarea pe prima poziție a clasamentului play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1, ocupată acum chiar de alb-vișinii, grație victoriei cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

O victorie care ne dă mare încredere. Sperăm să câștigăm locul 1 din play-out. Vor fi meciuri frumoase pe Giulești, pentru că atmosfera este incredibilă. N-ai cum să nu dai totul pe teren când suporterii cântă din primul minut până când fluieră arbitrul.

Eram în Olanda, mă uitam la Rapid când juca în Liga 4 și mi-am spus că vreau să ajung la Rapid, să joc și să mă simt fotbalist. Mi s-a făcut pielea de găină”, a mai spus Antonio Sefer, la flash-interviu.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, Rapid dă piept cu UTA, echipă înscrisă la rândul ei în lupta pentru locul care asigură prezența la barajul ce poate duce în Conference League. Duelul este programat sâmbătă, 9 aprilie, la 20:30, pe stadionul din Arad.

ADVERTISEMENT
Tags: