Sport

Antonio Sefer, marea surpriză a lui Edi Iordănescu pentru meciurile din luna noiembrie! Man şi Mihăilă, blocaţi de Parma. Update exclusiv

Antonio Sefer este marea surpriză a lui Edi Iordănescu pentru meciurile din luna noiembrie. FANATIK a aflat și stranierii care vor fi convocați pentru cele două amicale.
09.11.2022 | 15:45
Antonio Sefer marea surpriza a lui Edi Iordanescu pentru meciurile din luna noiembrie Man si Mihaila blocati de Parma Update exclusiv
Antonio Sefer, marea surpriză a lui Edi Iordănescu pentru meciurile din luna noiembrie! Ce stranieri vor fi convocați. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
09-11-2022
14:20

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, blocaţi de Parma

FANATIK a aflat că cei de la Federaţia Română de Fotbal au fost anunţaţi de cei de la Parma că Valentin Mihăilă şi Dennis Man nu vor fi lăsaţi la echipa naţională pentru meciurile amicale cu Slovenia şi Moldova. Nefiind dată oficială FIFA, cluburile nu sunt obligate să lase fotbaliştii la acţiunile echipelor naţionale care nu sunt calificate la Mondial. 

Naționala României încheie anul 2022 cu două meciuri amicale, acasă cu Slovenia și în deplasare cu Moldova. “Tricolorii” intră în linie dreaptă pentru startul preliminariilor de la Euro 2022, cele două confruntări fiind ultimele teste înainte de start.

Antonio Sefer, marea surpriză a lui Edi Iordănescu pentru meciurile din luna noiembrie!

FANATIK a aflat că marea surpriză pregătită de Edi Iordănescu pentru această acţiune a naţionalei este Antonio Sefer. Jucătorul în vârstă de 22 de ani va fi chemat în premieră la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

Rapidistul a evoluat în acest sezon în 17 meciuri, reuşind să înscrie de cinci ori în SuperLiga. Antonio Sefer a bifat trei prezenţe în naţionala U-21 a României şi una pentru naţionala olimpică, U-23, în pregătirile pentru JO.

Stranierii convocaţi pentru meciurile cu Slovenia şi Moldova

Din informaţiile FANATIK, stranierii care vor onora convocările sunt: Alexandru Cicâldău, Florin Tănase, Radu Drăguşin, Ionuţ Nedelcearu, George Puşcaş, Olimpiu Moruţan, Adrian Rus şi Marius Marin.

ADVERTISEMENT

Selecţionerul aşteaptă până vineri un răspuns de la Parma pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă, recent reveniţi la antrenamente după accidentări. Nefiind o dată oficială FIFA, cluburile nu sunt obligate să lase jucătorii la echipele naţionale.

Tavi Popescu nu este pe lista convocărilor! Cordea şi Olaru vin de de la FCSB

De la FCSB vor fi convocaţi Andrei Cordea şi Darius Olaru, în timp ce Cristi Manea de la CFR Cluj va face şi el parte din lot. Din informaţiile noastre, decarul FCSB-ului, Octavian Popescu, nu se află pe lista convocărilor pentru această acţiune.

ADVERTISEMENT

Selecţionerul are mari bătăi de cap în privinţa selecţiei, peste 10 jucători fiind absenţi. Printre cele mai importante nume care nu vor putea onora convocarea sunt: Vlad Chiricheş, Nicu Stanciu, Andrei Radu, Andrei Raţiu, Deian Sorescu, Alex Paşcanu, Dennis Man sau Mario Camora.

Edi Iordănescu va anunţa lotul pentru confruntările cu Slovenia şi Moldova, vineri, 11 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Ultimul test pentru startul preliminariilor Euro 2024

România va întâlni Slovenia pe data de 17 noiembrie pe Cluj Arena. Trei zile mai târziu, “tricolorii” se vor deplasa pentru amicalul cu Moldova, programat la Chişinău, ultimul meci din acest an pentru naţionala noastră.

În luna martie, România începe campania de calificare la Campionatul European din 2024. “Tricolorii” vor avea un start abordabil cu Andorra, în deplasare, şi pe teren propriu împotriva Belarusului.

  • 22 de ani are Antonio Sefer
  • 53 este locul ocupat de România în clasamentul FIFA 

 

ADVERTISEMENT