Sport

Antrenament cu cap. Cum vrea FCSB să câștige derby-ul din Bănie cu Universitatea Craiova. Video

Distracție, veselie și voie bună la antrenamentele lui FCSB. În săptămâna derby-ului cu Universitatea Craiova, roș-albaștrii au postat imagini de la o ședință de pregătire... cu cap.
04.05.2022 | 15:48
Antrenament cu cap Cum vrea FCSB sa castige derbyul din Banie cu Universitatea Craiova Video
Imagini de la antrenamentul lui FCSB, înainte de derby-ul cu U Craiova. FOTO: captură YouTube FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB este într-o formă de zile mari în Casa Pariurilor Liga 1. Vicecampioana are o serie de patru victorii la rând în play-off, perioadă în care a marcat 13 goluri, fără să încaseze vreunul. Unul dintre motive poate fi atmosfera plăcută de la ședințele de pregătire.

FCSB, antrenament cu cap pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

Duminică, 8 mai, de la ora 19:30, FCSB are un meci care poate cântări decisiv în lupta la titlu. Roș-albaștrii joacă pe terenul Universității Craiova, dar acest lucru nu îi împiedică să facă cu zâmbetul pe buze antrenamentele din săptămâna derby-ului.

ADVERTISEMENT

Pe canalul oficial de YouTube, FCSB a postat imagini de la un antrenament susținut la baza de la Berceni, în care Toni Petrea și-a împărțit fotbaliștii în două echipe, miza înfruntării fiind ca mingea să nu atingă gazonul, în condițiile în care fiecare jucător avea voie să o lovească doar cu capul.

Cu trei etape rămase până la finalul campionatului din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2021-2022, FCSB este pe locul 2, cu 49 de puncte, două mai puține decât liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Universitatea Craiova, și ea cu șanse matematice la titlu, cu 45 de puncte.

Mihai Rotaru o amenință pe FCSB: „Nu am ajuns la nicio înțelegere cu Becali”

Deși Gigi Becali a declarat că el și Mihai Rotaru și-au promis reciproc că echipele lor vor aborda cu seriozitate maximă ultimele partide din play-off, indiferent de situația în clasament, patronul oltenilor îl contrazice pe omologul său.

ADVERTISEMENT

„Nu regret nimic, cu toții știm unde s-a greșit. N-a greșit nimeni, mare parte s-a întâmplat din cauza ghinionului. Noi am ieșit din cursă după cele șapte meciuri în care am luat doar 3 puncte.

Ne-am propus să terminăm cel puțin pe locul 3 și să câștigăm Cupa României. Locul 3 e asigurat, dar ne gândim la mai sus. Nu am ajuns la nicio înțelegere cu Becali, pentru că noi nu am făcut ce au făcut ei.

ADVERTISEMENT

Noi am jucat la meciul de atunci cu cea mai bună echipă, pe când FCSB a schimbat la pauză tot ce avea mai bun la jocul lor”, a declarat Rotaru, la emisiunea Digi Sport Special.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,42 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT