Sporturi

Antrenament cu zâmbetul pe buze înainte de România-Cehia din Fed Cup! Ce au făcut “Miki”, Simona și Irina Begu. Foto+Video

07.02.2019 | 18:27
Antrenament cu zambetul pe buze inainte de RomaniaCehia din Fed Cup Ce au facut Miki Simona si Irina Begu FotoVideo

România joacă în prima rundă din Grupa Mondială I la Fed Cup cu cel mai dificil adversar posibil. Cehia este principala favorită și deținătoarea en-titre a trofeului. Meciul se va disputa la Ostrava, într-o arenă cu o capacitate de 10.000 de locuri. Suprafața pe care se va disputa este hard. 

Joi a fost a patra zi de antrenament pentru echipa României, care a venit la Ostrava cu cea mai bună formulă posibilă: Simona Halep (3 WTA), Mihaela Buzărnescu (29 WTA), Irina Begu (35 WTA dublu), Ana Bogdan (105 WTA) şi Monica Niculescu (51 WTA dublu). Chiar dacă în Cehia atmosfera este îngheţată, în aer fiind temperaturi negative, în Ostravar Arena, româncele au încălzit atmosfera.

Antrenament cu zâmbetul pe buze înainte de România-Cehia! Ce au făcut "Miki", Simona și Irina Begu. Foto+Video
Antrenament cu zâmbetul pe buze înainte de România-Cehia! Ce au făcut “Miki”, Simona și Irina Begu. Foto+Video

În liniştea sălii uriaşe din Ostrava, primele sunete pe care le auzim sunt cele ale mingilor lovite violent de Simona Halep. Numărul 3 WTA a anunţat clar că unul dintre obiectivele principale din acest sezon este un parcurs cât mai lung în Fed Cup şi intensitatea loviturilor şi a antrenamentului de azi ne arată că Halep a venit aici să aducă puncte. Multe tuşe, servicii puternice şi concentrare din partea Simonei, care pe hârtie va fi favorită în ambele confruntări de simplu.

După antrenamentul lui Simo, Mihaela Buzărnescu şi Irina Begu au intrat pe “hardul” verde din Ostrava. Atmosfera a fost un pic mai relaxată la “Miki” şi Irina, cele două glumind destul de mult între schimburile de mingi. Însă, chiar şi aşa, antrenamentul a avut o intensitate ridicată şi nu au lipsit nervii în momentul în care survenea o ratare neaşteptată. Antrenamentele au fost supravegheate de căpitanul nejucător al naţionalei României, Florin Segărceanu şi de Alina Tecşor-Cercel.

Antrenament cu zâmbetul pe buze înainte de România-Cehia! Ce au făcut Miki, Simona și Irina Begu. Foto+Video
Sala Ostravar Arena, unde România va evolua împotriva Cehiei în Fed Cup
Mihaela Buzărnescu, la serviciu
Mihaela Buzărnescu, la serviciu

VEZI VIDEO:

Suntem în direct de la Ostrava. Toate informațiile despre meciurile de Fed Cup dintre Cehia și România – https://goo.gl/H4quFU

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 7. Februar 2019

Fetele vor mai avea două şedinţe de antrenament programate vineri, atunci când va avea loc şi ceremonia tragerii la sorţi, la primăria din Ostrava. Sâmbătă se vor disputa primele două meciuri de simplu, în timp ce duminică vor fi programate celelalte trei partide ale duelului cu Cehia.

 

 

 

Tags: