Sporturi

Antrenament inedit: fioroşii “din MMA, duel contra cailor putere!

Cu doar câteva zile înainte de a intra în cuşcă pentru gala “RXF prezintă Superkombat în cuşcă”, Daniel Stinghe şi Nick Negumereanu au realizat un antrenament inedit....
23.10.2017 | 23:50
Antrenament inedit fiorosii din MMA duel contra cailor putere

Cu doar câteva zile înainte de a intra în cuşcă pentru gala “RXF prezintă Superkombat în cuşcă”, Daniel Stinghe şi Nick Negumereanu au realizat un antrenament inedit.

Luptătorii MMA au fost copiloţi de ocazie la Trofeul Opel, etapa de viteză în coastă de la Braşov. Durul “Nick” a avut ceva emoţii alături de vicecampionul naţional Lucian Răduţ, pilotul ce are propria galerie ultras.  “Nu ştiam cu ce se mănâncă sportul acesta, credeam ca maşinile fac doar mult zgomot. A fost însă super, nu am mai trăit această senzaţie. Nu mă aşteptam să fie chiar atât de tare, am avut emoţii când Lucian a apăsat pedala de acceleraţie”, a declarat entuziasmat Negumereanu după experienţa de la Trofeul Opel 2017. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Aş avea nevoie de un copilot aşa fioros să mă impulsioneze pe viraje. Cred că avem aceleaşi principii în sport, doar ramura diferă. Îmi doresc ca această etapă de la Braşov să devină una internaţională şi din ce am mai vorbit cu piloţii străini, toţi sunt încântaţi de România”, a precizat şi vicecampionul naţional la viteză în coastă.

Pasionat de motoare şi sporturi extreme, Stinghe s-a simţit însă ca peştele în apă în cockpitul maşinii de curse alături de Teodor Vlad. Cu adrenalina la maximum, braşoveanul este hotărât acum să-l facă KO în mare viteză pe ungurul Kalman Kovacs. “Teodor este un pilot experimentat, m-am simţit în siguranţă. Iau in serios ideea să mă bag la curse după ce mă las de MMA deoarece îmiplace viteza”, a spus Stinghe după cursa nebună de pe Drumul Poienii.

“Nu facem un sport simplu, e nevoie de disciplină şi condiţie fizică, deci Daniel îndeplineşte aceste lucruri. Cred că în câţiva ani, etapa de la Braşov va deveni una internaţională deoarece traseul se pretează la asta şi avem mulţi fani în zonă”, a punctat şi Teodor Vlad.

S-au pus în vânzare bilete la gala RXF 28

“Fioroşii” din MMA s-au pozat la final alături de Mihai Leu, primul campion mondial la box profesionist, şi de Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca.

Gala de la Braşov va aduce în premieră 3 sportivi din promoţia Super Kombat: Ion Grigore, Alex Radnev şi Robert Constantin. Biletele pentru evenimentul organizat la Lux Divina s-au pus deja în vânzare în reţeaua Eventim şi costă între 50 lei şi 200 lei (la masa VIP Platinium).

Gala de MMA de la Braşov este în direct la Pro X, pe 30 octombrie, de la ora 20.00.