Sport

Atmosferă relaxată la antrenamentul lui CSM București, înainte de „finala” cu SCM Râmnicu Vâlcea. „Tigroaicele” s-au întrecut la tenis de picior. Galerie foto

13.03.2019 | 13:36
Atmosfera relaxata la antrenamentul lui CSM Bucuresti inainte de finala cu SCM Ramnicu Valcea Tigroaicele sau intrecut la tenis de picior Galerie foto

CSM București are parte de un meci de totul sau nimic, în deplasare, în compania celor de la SCM Râmnicu Vâlcea. „Tigroaicele” au nevoie de o victorie la cel puțin patru goluri pentru a prelua conducerea în Liga Florilor. Orice alt rezultat le-ar face pe vâlcence campioane în proporție de 99%. În ciuda importanței partidei, elevele lui Dragan Djukic nu par afectate și au vut parte de un antrenament mai degrabă relaxat.

Antrenament cu multe zâmbete pentru CSM București, înainte de meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea

FANATIK a surprins finalul antrenamentului oficial al celor de la CSM București din Sala Traian, care a avut loc cu 10 ore înainte de partida ce va decide soarta titlului în Liga Florilor. Astfel, șase dintre elevele lui Djukic s-au întrecut pe un teren improvizat de tenis cu piciorul. Handbalistele au format un fileu din scaunele din sală și au trasat tușele cu  .

Pe de o parte a terenului se aflau Oana Manea, Elisabeth Omoregie și Nathalie Hagman. Acestea le-au adversare pe Iulia Curea, Aneta Udriștoiu și, surpriză!, Majda Mehmedovic. Ultima a absentat în ultima perioadă de la CSM București, dar pare a fi în formă din punct de vedere fizic și gata să intre pe teren, dacă soarta partidei o va cere.

La finalul antrenamentului oficial dinaintea partidei cu SCM Râmnicu Vâlcea, handbalistele lui CSM București au trecut la tenis de picior

Claudia Constantinescu și Bianca Bazaliu nu au avut nicio șansă în fața Mihaelei Ciobanu

Partida de tenis de picior a stârnit multe zâmbete din partea portărițelor Ungureanu, Grubisic și Mădălina Ion, care priveau execuțiile destul de pretențioase reușite de colegele lor. Între timp, antrenoarea lor, fosta portăriță a naționalei României și Spaniei Mihaela Ciobanu, s-a luat la întrecere cu Bianca Bazaliu și Claudia Constantinescu. Ciobanu a jucat în echipă cu un membru al staff-ului un joc asemănător cu „Victoria”, unde cel care trage avea în față doi adversari.

Fosta medaliată cu bronz la JO din 2012 a arătat că încă mai are reflexe și a parat mai multe șuturi trimise de cele două românce. „- Nu e corect, tu ești portar! – Am fost acum 20 de ani!”, a fost dialogul amuzant dintre Ciobanu și Bazaliu, după una dintre intervențiile portăriței care s-a retras în 2012.

Bianca Bazaliu și Claudia Constantinescu au avut puține șanse în fața Mihaelei Ciobanu

Partida dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București va avea loc în această seară, de la ora 21:00. CSM București are nevoie de o victorie la 4 goluri sau la cel puțin 3  goluri cu 23 înscrise pentru a prelua șefia clasamentului Ligii Florilor.