ADVERTISEMENT
Carousel hot news

GALERIE FOTO. Cum pregăteşte FCSB, în Berceni, debutul în Liga 1

FCSB a efectuat primul antrenament al verii la Baza Sportivă a clubului din Berceni. La această şedintă de pregătire au participat toţi fotbaliştii din lotul lui Nicolae Dică, inclusiv Andrei...
Autor: Razvan Nicolae | 12.07.2017 | 00:02

FCSB a efectuat primul antrenament al verii la Baza Sportivă a clubului din Berceni. La această şedintă de pregătire au participat toţi fotbaliştii din lotul lui Nicolae Dică, inclusiv Andrei Vlad, ultimul trasnfer făcut de FC Steaua Bucureşti. Acesta s-a pregătit alături de Florin Niţă, Eduard Stăncioiu şi Toma Niga, şedinţa fiind condusă de Marius Popa, antrenorul cu portarii.

ADVERTISEMENT

Baza FCSB din Berceni a fost construită în locul unei fabrici de betoane. 500.000 de euro a costat investiţia în complexul roş-albaştrilor. Timp de trei ani, după mutarea din Ghencea, Steaua a fost găzduită de un hotel din centrul Bucureştiului. Baza se află pe un câmp din Berceni, foarte aproape de centura Capitalei, şi dispune de două terenuri cu gazon natural, hotel pentru cantonament, sală de recuperare, bazin, saună şi sală de forţă.

Joi, 13 iulie, de la ora 10:00, FCSB va disputa ultimul meci amical înainte de startul noului sezon. Steliştii vor juca împotriva celor de la Chindia Târgovişte, partida urmând să aibă loc la Baza Sportivă din Berceni. “Suntem onoraţi să jucăm împotriva celor de la FCSB, chiar şi într-un amical. Ei au propus că acest meci să aibă loc, iar noi am acceptat imediat”,

Duminică, 16 iulie, de la ora 21:00, Steaua va juca în prima etapă a noului sezon din Liga 1 cu FC Voluntari. Jucătorii lui Nicolae Dică aşteapta decizia TAS din procesul pentru titlul de campioană a României, steliştii sperând să aibă câştig de cauză pentru a juca în turul 3 al preliminariilor Ligii Campionilor pe ruta campioanelor. Tragerea la sorţi pentru turul 3 va avea loc pe 14 iulie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!