STEAUA. Antrenamentele fizice l-au rupt pe Tănase: “I s-a făcut rău!”

STEAUA. Leo Grozavu a declarat la finalul partidei, de vineri seară, dintre FC Botoşani-Steaua, scor 0-2, că antrenamentele roş-albaştrilor sînt mult mai stricte decît cele de la formaţia moldoveană.

“Jucătorii noştri s-au plîns că îi omorîm la antrenamente. Noi lucrăm cu disc de 8 kg, ei lucrează cu haltere de 40. Cam asta e diferenţa la final între Botoşani şi Steaua. De la 8 la 40. 32 de kg în plus care contează atunci cînd te prezinţi pe teren.

Acum vorbeam cu jucătorii de la ei. Tănase, la primul antrenament, i-a venit rău. A spus că e incredibil. E incredibil la ce nivel se lucrează. Pune la un copil de 19 ani o halteră de 40 kg în spate, două săptămîni îl întorci cu pătura”, a declarat Leo Grozavu.

STEAUA. Totodată, Gabriel Vaşvari a declarat că trupa pregătită de Laurenţiu Reghecampf este bine pregătită: “Da, se pare că avem un complex în faţa Stelei. Ne dorim la fiecare meci să spargem această serie de meciuri fără victorie împotriva lor, dar, din păcate, nici în seara asta n-a fost să fie.”

“Asta e, sîntem mici! Nu putem bate Steaua! Nu sînt supărat, sînt resemnat, adică e un deja-vu. Sîntem ca acum trei ani”, a precizat Valeriu Iftime.