Fotbal intern

Antrenamentul Forestei, întrerupt de un elicopter! Cum a ajuns aparatul de zbor pe teren!

Fotbalul românesc are parte de multe avioane, cum mai sunt cunoscute şuturile care depăşesc cu mult spaţiul porţii. Jucătorii Forestei însă, au avut parte la ultimul antrenament de un...
27.09.2017 | 13:56
Antrenamentul Forestei intrerupt de un elicopter Cum a ajuns aparatul de zbor pe teren

Fotbalul românesc are parte de multe avioane, cum mai sunt cunoscute şuturile care depăşesc cu mult spaţiul porţii. Jucătorii Forestei însă, au avut parte la ultimul antrenament de un elicopter… real. Aparatul de zbor a aterizat pe terenul de fotbal în timpul unui antrenament.

Antrenamentul de ieri al Forestei a fost perturbat de un elicopter aterizat pe stadionul Areni. Operaţiunea a făcut parte din planul roşu de intervenţie activat în cadrul unui exerciţiu de simulare a situaţiilor de urgenţă la spitalul judeţean. „Galben-verzii” au fost nevoiţi să se antreneze în spatele porţilor, intrând pe gazon doar la finalul şedinţei de pregătire, pentru exersarea fazelor fixe. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Antrenament întrerupt de elicopterul ISU

La antrenamentul de ieri a participat în premieră şi portarul tunisian Aymen Krouma. În vârstă de 26 de ani, Krouma a jucat în Qatar, pentru Al Sailiya, însă a petrecut ultimele luni în România, evoluând pentru Sportul Studenţesc, în liga a IV-a bucureşteană. Un alt jucător care ar putea fi transferat de gruparea suceveană în zilele următoare este fundaşul central rus Serghei Evtuşenko, în vârstă de 20 de ani, care a început fotbalul la Dinamo Moscova.

De la ultima şedinţă de pregătire a lipsit însă stoperul Daniel Pappoe, care a suferit o leziune musculară la precedentul meci de campionat, pierdut cu scorul de 2-0 în faţa Hermannstadt Sibiu. FC Hermannstadt a deschis rapid scorul în minutul 6, atunci când Dâlbea a marcat şi apropierea porţii cu latul. După pauză scorul a fost majorat de Bogdan Rusu, care a trimis imparabil cu capul în plasă, de la colţul scurt. La gruparea pregătită de Alex Pelici a debutat şi atacantul Dan Roman. Foresta a adus 10 stranieri în această toamnă.