Carousel hot news

A antrenat Steaua în grupele Ligii Campionilor, acum a ajuns în Liga a III-a!

Dumitru Dumitriu este unul dintre antrenorii de legendă ai Stelei. A cîştigat trei campionate cu gruparea din Ghencea şi calificat de trei ori consecutiv echipa în grupele Ligii Campionilor....
26.09.2014 | 09:55
A antrenat Steaua în grupele Ligii Campionilor, acum a ajuns în Liga a III-a!

Dumitru Dumitriu este unul dintre antrenorii de legendă ai Stelei. A cîştigat trei campionate cu gruparea din Ghencea şi calificat de trei ori consecutiv echipa în grupele Ligii Campionilor. Ajuns la 67 de ani, Dumitriu a acceptat să preia pe Inter Clinceni, grupare care activează în Liga a III-a şi care are doar un punct după patru etape.

“Am mai fost antrenorul echipei în urmă cu doi ani şi jumătate. Mă simt în stare, că dacă nu puteam nu mă băgam. A fost o chestiune de onoare. Cred că echipa asta se va ridica şi nu va avea probleme cu retrogradarea. În viitorul apropiat vrem să deschidem şi o şcoală de fotbal. Observator LPF puteam să mai fiu, dar s-a coborît vîrsta la 65 de ani, fără ca UEFA să ceară asta. Acolo sînt observatori şi la 70 de ani. M-am simţit jignit şi de asta am fost nevoit să renunţ şi nu m-am dus la nimeni, nici măcar la Gino Iorgulescu. Dacă făceam un raport la UEFA probabil că mă reprimeau, dar nu fac eu d-astea”, a declarat Ţiţi Dumitriu la Sport Total FM.

Dumitru Dumitriu va avea primul examen cu Astra II, partidă programată sîmbătă, de la ora 17:00, pe arena centrală din Clinceni.

dumitru_dumitriu_49487700

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri