Fotbal intern

OFICIAL. Rapid are un NOU antrenor! Nu va sta pe bancă sîmbătă în prima etapă

UPDATE 14:00 / Dan Alexa este noul antrenor al Rapidului!  "Ne-am pus de acord cu Dan Alexa pentru un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire din partea clubului. Negocierile nu au durat...
26.08.2015 | 14:00
OFICIAL Rapid are un NOU antrenor Nu va sta pe banca simbata in prima etapa
ADVERTISEMENT

UPDATE 14:00 / Dan Alexa este noul antrenor al Rapidului!  “Ne-am pus de acord cu Dan Alexa pentru un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire din partea clubului. Negocierile nu au durat mult, el a înţeles condiţiile pe care le putem oferi aici şi s-a arătat mulţumit de oferta noastră. Contractul îl vom semna imediat după ce Dan Alexa îşi reziliază contractul cu ACS Poli”, a afirmat Moraru pentru Mediafax.

Oficialul a menţionat că Dan Alexa este cea mai bună variantă pentru Rapid, precizînd că preluarea funcţiei de antrenor cu doar cîteva zile înainte de startul Ligii a II-a nu reprezintă un dezavantaj pentru echipă. “Dan Alexa este clar cea mai bună soluţie pentru noi. Este un antrenor valoros care a demonstrat asta la Timişoara. Practic anul trecut a defilat în Seria a II-a obţinînd promovarea în Liga I. Acesta va fi şi obiectivul lui la Rapid. Iar faptul că vine la echipă cu puţin timp înainte de începerea sezonului nu este un dezavantaj pentru că jucătorii au fost pregătiţi bine de Florin Marin”, a adăugat Valerii Moraru.

……………………………………….

UPDATE 23:45 / Dan Alexa este noul antrenor al Rapidului! Fostul jucător al giuleştenilor s-a înţeles  să antreneze echipa părăsită de Florin Marin. Cu toate acestea, Alexa nu poate fi prezent pe banca Rapidului în prima etapă din eşalonul secund, cu CS Baloteşti în Giuleşti, urmînd să fie prezentat abia săptămîna viitoare, după ce îşi rezolvă toate actele cu fosta echipă, ACS Poli Timişoara. De altfel Alexa a şi plecat la Timişoara marţi seară.

ADVERTISEMENT

*********************************************************************************************

Dacă Florin Marin a plecat de la Bucureşti la Timişoara, Dan Alexa a făcut exact drumul invers! Fostul antrenor al bănăţenilor, înlocuit cu fostul antrenor al rapidiştilor, este acum în Capitală pentruce vrea să antreneze Rapidul.

STEAUA. Primul TRANSFER, după dezastrul cu Rosenborg! A venit confirmarea oficială: „NEGOCIEM”

“Urmează să am nişte discuţii. Faptul să sînt aici demonstrează că îmi doresc să antrenez Rapidul. Prea multe nu am să spun pentru că nu am discutat nimic concret cu conducerea. Dar nu îmi este frică, pentru că nu veneam degeaba la Bucureşti. Dacă îmi era frică nu veneam aici”, a spus Alexa la o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

Astra, în PERICOL! „Cerem DIZOLVAREA clubului!”

Fostul antrenor al lui ACS Poli a atras atenţia din start că nu se poate face performanţă fără bani: “Îmi doresc să antrenez Rapidul, dar să vedem care e situaţia, care sînt condiţiile. Nu se poate face performanţă fără bani, trebuie să înţeleagă toată lumea implicată în fotbal un lucru atît de simplu. Pentru că dacă o să fiu de acord să rămîn la Rapid, e clar că singurul obiectiv va fi promovarea”.