News

Antrenor ARESTAT pentru abuzuri SEXUALE cu minori!

Antrenorul de fotbal Leon Buhai a fost ridicat de mascaţi şi dus la poliţie pentru audieri în urma mai multor plîngeri depuse la IPJ Bistriţa, în care acesta era acuzat de...
22.11.2013 | 23:08

Antrenorul de fotbal Leon Buhai a fost ridicat de mascaţi şi dus la poliţie pentru audieri în urma mai multor plîngeri depuse la IPJ Bistriţa, în care acesta era acuzat de comportament sexual neadecvat faţă de minori, anunţă rtv.net.

Pe numele antrenorului au fost depuse aproximativ 20 de plîngeri în care acesta era acuzat de părinţii copiilor pe care îi antrenează, de abuz sexual faţă de minorii pe care îi antrena! Purtătorul de cuvînt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Virginia Roşca, a declarat, că instanţa a dispus, vineri seară, arestarea bărbatului de 48 de ani: “Instanţa a dispus arestarea bărbatului care este antrenor de fotbal. Vreau să vă spun că faptele lui nu s-au petrecut în incinta vreunei instituţii de învăţământ. Am fost sesizaţi despre ele abia luna aceasta. Reclamanţii susţin că datează din perioada 2011-noiembrie 2013. Nu s-a luat nicio măsură împotriva lui, fiindcă până acum nu a făcut nimeni nicio sesizare”, a declarat Virginia Roşca.

Leon Buhai este antrenorul echipei de fotbal Heniu Leşu, dar şi al echipei de copii Sporting Bistriţa, cu care de altfel a obţinut rezultate notabile în competiţiile de profil.

De asemenea, el a antrenat şi o echipă de copii a Gloriei Bistriţa.

leon buhai