Antrenor de la juniori, călcat în picioare pe teren! Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional!

Filon Stan   
în Fotbal intern
13/09/2017, 00:02
Antrenor de la juniori, călcat în picioare pe teren! Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional! GALERIE FOTO

Un antrenor de la juniori a fost bătut măr chiar pe terenul de fotbal, în timp ce le dădea ultimele indicaţii elevilor săi. Totul s-a întâmplat după ce a intervenit într-o ceartă izbucnită pe teren dintre un elev de-al său cu un tânăr de la echipa adversă.

Sâmbătă, în pauza meciului de juniori Prundu – Giganţii Vărăşti, care preceda partida de liga a 4-a, tehnicianul Marian Dociu a fost bătut de 7-8 persoane şi lăsat însângerat. Imaginile postate de clubul oaspete pe Facebook sunt dure. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Antrenorul bătut chiar în timpul meciului a ajuns la spital

“Un fotbalist de la noi a fost pălmuit de un băiat al gazdelor, iar antrenorul a intrat în teren să îi despartă. Pentru că nu reuşea, l-a împins pe fotbalistul de la ei. Băiatul, deşi avea doar vreo 16 ani, a început să-l ameninţe”, povesteşte Marian Ilie, preşedintele clubului din Vărăşti.

În pauză, chiar în timp ce antrenorul, rămas pe bancă pentru a vorbi cu elevii săi, dădea ultimele indicaţii, a fost atacat de 7-8 persoane.

“Erau rude cu fotbalistul. Tată, unchi, chiar şi mătuşă, din ce înţeleg. A dat şi puştiul. Erau femei, copii, bărbaţi care îl loveau cu pumnii şi cu picioarele”, povesteşte preşedintele. Unde erau forţele de ordine? “Să vă zic altceva: pe foaia de meci, responsabil cu ordinea era pus chiar preşedintele celor de la Prundu! În loc să se bage, el s-a ascuns la vestiare”, conchide Ilie.

“Nu e prima oară când se întâmplă asta. Înaintea sezonului, la alt meci de la Prundu s-a lăsat cu mâini rupte. AJF-ul a zis că nu se bagă, că e amical. “Părinţii nu vor să-şi mai lase copiii la fotbal. Vă daţi seama, s-a întâmplat la un meci de copii! Mi-au zis că mai bine bat mingea lângă şcoală şi nu păţesc nimic”, mai spune Marian Ilie, preşedinte Giganţii Vărăşti.

Florentin Barbu, secretar general AJF Giurgiu a recunoscut că au fost nişte incidente, însă a spus că încă nu s-a întrunit comisia de disciplină.

Marian Dociu a fost dus imediat la spital după incident. “În acest moment, vorbeşte cu greutate. Are dinţii din faţă rupţi, nasul e spart. A fost, apoi, la IML Giurgiu, va dura puţin până îi vor scoate documentele. Azi a fost la Poliţie, a făcut plângere penală. I s-a zis că fusese identificat băiatul, care, mai mult, juca pe fals!”, conchide Ilie.

Sursă: gsp.ro

Închide ×