Sport

Antrenor de echipă națională, avertisment pentru Nicolae Dică: ”Au pierdut cu Silkeborg, pot să piardă și cu Petrolul”

Eșecul FCSB-ului din Conference League stârnește reacții în rândul oamenilor de fotbal. Un selecționer critică decizia de a odihni jucătorii.
07.10.2022 | 14:27
Antrenor de echipa nationala avertisment pentru Nicolae Dica Au pierdut cu Silkeborg pot sa piarda si cu Petrolul
După rușinea din Conference League, pentru FCSB urmează meciul cu Petrolul, în infernul de pe ”Ilie Oană”. Sursa foto: sportpicture.eu
ADVERTISEMENT

FCSB s-a dus în excursie în Danemarca, dar amintirile cu care se întorc nu sunt deloc plăcute. „Roș-albaștrii” au fost umiliți de Silkeborg 0-5 în Conference League.

Daniel Pancu, selecționerul naționaleui U20, a criticat decizia FCSB de a odihni titularii în Conference League

Axați exclusiv pe meciurile din campionat, fotbaliștii de la FCSB au tratat cu indiferență meciul cu Silkeborg din Conference League, iar danezii au profitat din plin de lipsa de motivație și de absențele importante din lotul a roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

”E un paradox. Nu l-am înțeles. Eu nu înțeleg asta cu din 3 în 3 zile, să lăsăm jucătorii să se odihnească. Lasă cum tratezi competiția. Până la urmă e un joc internațional. Nu există mod mai bun de a progresa pentru un jucător decât jocurile tari din competițiile europene.

FCSB nu se mai califică de 5 ani în grupe sau nu știu când au fost. Acum când au cel mai bun mod de a-și promova jucătorii pentru scouteri renunță la lucrul acesta. Nu îi înțeleg. Experiența internațională ți-o dă jocul.

ADVERTISEMENT

Cu Silkeborg, cu Anderlecht, cu Weste Ham, acolo îți vezi valoarea și vezi cât de bine sunt pregătiți jucătorii ăia. Dacă tu te reportezi la România, iarăși e foarte greu.

Nu știu cine a luat decizia. Nu știu cu cine s-au antrenat titularii. Și un secund dacă îl lași cu jucătorii români nu se mai comportă la fel în antrenamente. Pot să piardă și pe două părți. Au pierdut ieri și pot să piardă și cu Petrolul”, a concluzionat selecționerul naționalei U20 a României, Daniel Pancu, la AS.ro.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB urmează meciul cu Petrolul, în infernul de pe ”Ilie Oană”

Cu moralul zdruncinat la maximum, FCSB revine în competiția internă unde o va înfrunta pe Petrolul Ploiești în etapa a 13-a din SuperLiga. Meciul va fi infernal pentru roș-albaștrii.

Deși și-a odihnit cei mai importanți jucători, FCSB va avea de înfruntat nu doar echipa lui Nicolae Constantin, ci și ostilitatea fanilor din Ploiești. Rivalitatea dintre cele două echipe este arhicunoscută, iar prahovenii sunt deciși să fie al 12-lea jucător al ”lupilor”.

ADVERTISEMENT

Astfel, meciul de pe arena ”Ilie Oană” se va disputa cu casa închisă. Joi mai erau disponibile mai puțin de 1.000 de tichete, însă și acestea, cel mai probabil, au fost deja achiziționate de suporterii galben-albaștrilor.

Petrolul Ploiești – FCSB se joacă duminică, 9 octombrie, de la ora 21:30. Un nou eșec al roș-albaștrilor ar îndepărta-o și mai mult de locurile 1-6, cele care asigură prezența în play-off-ul campionatului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,98 este cota pentru ”șansă dublă 1X” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT