Antrenor de fitness, mort la 33 de ani de COVID! Tânărul nu credea în coronavirus

Alexandru Năstase   
în HotNews
18/10/2020, 10:55
Antrenor de fitness, mort la 33 de ani de COVID! Tânărul nu credea în coronavirus GALERIE FOTO
Dmitriy Stuzhuk a murit la doar 33 de ani de coronavirus. Sursa foto - instagram

Un antrenor de fitness a murit la numai 33 de ani de COVID-19! Tânărul influencer din Ucraina a declarat în repetate rânduri că nu crede în existența noului coronavirus.

Conform medicilor, acesta s-a infectat în timpul unei vacanțe în Turcia. Dmitriy Stuzhuk era un cunoscut antrenor și promova un stil de viață sănătos și sportiv celor 1 milion de urmăritori ai săi.

A încetat din viață după ce coronavirusul i-a provocat complicații la inimă. De altfel, chiar fosta sa soție și mamă a celor trei copii ai tânărului a dat vestea tristă.

Influencer, mort la 33 de ani de COVID!

Interesant este că după ce s-a infectat, Dmitriy și-a avertizat simpatizanții pe social media. „Eu nu credeam că există Covid până când m-am îmbolnăvit.

Covid-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea”, spunea tânărul cu doar câteva zile înainte ca situația lui să se complice.

Stuzhuk a bănuit că s-a infectat după ce s-a trezit cu gâtul umflat și avea dificultăți de respirație într-un concediu făcut alături câțiva prieteni.

Când s-a întors în Ucraina a făcut un test de Covid-19, care a ieșit pozitiv, după care a fost internat. Acesta a avut nevoie de un ventilator pentru a respira.

Culmea, după 8 zile a fost externat, dar în scurt timp ajuns iar la spital, pentru că starea lui s-a agravat. Medicii spun că acesta a intrat în moarte clinică.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de doctori, aceștia nu au mai putut face nimic pentru el și în cele din urmă au declarat decesul.

 

 

Închide ×