ADVERTISEMENT
News

Antrenor de fitness, mort la 33 de ani de COVID! Tânărul nu credea în coronavirus

Autor: Alexandru Năstase | 18.10.2020 | 10:55
Antrenor de fitness, mort la 33 de ani de COVID! Tânărul nu credea în coronavirus
Dmitriy Stuzhuk a murit la doar 33 de ani de coronavirus. Sursa foto - instagram

Un antrenor de fitness a murit la numai 33 de ani de COVID-19! Tânărul influencer din Ucraina a declarat în repetate rânduri că nu crede în existența noului coronavirus.

ADVERTISEMENT

Conform medicilor, acesta s-a infectat în timpul unei vacanțe în Turcia. Dmitriy Stuzhuk era un cunoscut antrenor și promova un stil de viață sănătos și sportiv celor 1 milion de urmăritori ai săi.

A încetat din viață după ce coronavirusul i-a provocat complicații la inimă. De altfel, chiar fosta sa soție și mamă a celor trei copii ai tânărului a dat vestea tristă.

ADVERTISEMENT

Influencer, mort la 33 de ani de COVID!

Interesant este că după ce s-a infectat, Dmitriy și-a avertizat simpatizanții pe social media. „Eu nu credeam că există Covid până când m-am îmbolnăvit.

Covid-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea”, spunea tânărul cu doar câteva zile înainte ca situația lui să se complice.

ADVERTISEMENT

Stuzhuk a bănuit că s-a infectat după ce s-a trezit cu gâtul umflat și avea dificultăți de respirație într-un concediu făcut alături câțiva prieteni.

Când s-a întors în Ucraina a făcut un test de Covid-19, care a ieșit pozitiv, după care a fost internat. Acesta a avut nevoie de un ventilator pentru a respira.

ADVERTISEMENT

Culmea, după 8 zile a fost externat, dar în scurt timp ajuns iar la spital, pentru că starea lui s-a agravat. Medicii spun că acesta a intrat în moarte clinică.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de doctori, aceștia nu au mai putut face nimic pentru el și în cele din urmă au declarat decesul.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!