Fotbal intern

Antrenorii din Liga 1 Betano au răbufnit după ce și-au dus echipele în Antalya. “Nu mai mergem niciodată acolo!”

26.01.2019 | 08:29
Antrenorii din Liga 1 Betano au rabufnit dupa ce siau dus echipele in Antalya Nu mai mergem niciodata acolo

Eugen Neagoe și Vasile Miriuță, antrenori în Liga 1 Betano, au răbufnit după ce și-au dus echipele să se pregătească pentru partea a adoua a campionatului în Antalya, Turcia. Sepsi OSK și Hermannstadt s-au întors din cantonamentul din această iarnă, dar lucrurile nu au decurs așa cum se așteptau tehnicienii români.

Deși au decis să plece în Turcia pentru a scăpa de frigul din România, echipele din Liga 1 Betano nu au făcut cea mai bună alegere. Eugen Neagoe și Vasile Miriuță susțin că nu și-au putut antrena jucătorii așa cum trebuie din cauza ploilor torențiale și că mai multe meciuri au fost anulate și antrenamente suspendate. Cei doi susțin că nu își mai doresc să meargă în Turcia pentru a-ți pregăti echipele.

Antrenorii din Liga 1 Betano au răbufnit după ce și-au dus echipele în Antalya

“Probabil a fost greu pentru toate echipele, şi pentru noi în ultimele zile a fost destul de greu, ultimul joc s-a şi întrerupt în minutul 31. Din păcate, se accidentase şi Nouvier în primele minute şi a fost o zi urâtă ieri pentru noi. Temperatura să spunem că a fost foarte bună, dar efectiv ploile ne-au dat peste cap, a trebuit să căutăm alt teren. Până la urmă, este perioadă de iarnă, ianuarie, eu cred că am învăţat lecţia, este prima dată când păţesc aşa ceva în Antalya. Şi am fost de nenumărate ori.

Probabil că este ultima dată când mai merg, nici nu contează la ce echipă voi antrena, dar nu vreau să mai aud. Probabil 75% am pus în practică din ceea ce mi-am propus, dacă este să mă gândesc doar în procente. Într-adevăr, au fost zile în care nu am făcut ceea ce trebuia pentru că a trebuit să schimbăm foarte rapid, dar asta este situaţia” , a spus Eugen Neagoe.

Așa arată un teren pe care echipele din Liga 1 Betano s-au antrenat în Antalya, Turcia
Așa arată un teren pe care echipele din Liga 1 Betano s-au antrenat în Antalya, Turcia

Ce zice Vasile Miriuță

“Am stat la bagaje împreună 45 de minute. Din păcate, nu a fost un stagiu de pregătire reuşit. La ce vreme am prins acolo, nu am putut să facem exact ce ne-am propus. În mare parte, am pierdut timpul pe acolo. Pentru că a plouat mult, a bătut vântul, în ultimele trei zile nu am putut să jucăm niciun amical, mai ales ultimul. Deci, din păcate, a fost un stagiu nereuşit. Dar nici dacă veneam în ţară nu era vreo schimbare. Ce să facem în ţară? Stăteam la zăpadă. Aşa puteam să mergem în altă parte, dar vom merge la anul” , a declarat Vasile Miriuţă.