ADVERTISEMENT
Sport

Antrenorul adversarei FCSB-ului din Europa League nu se teme de echipa lui Petrea: ”Visurile noastre se împlinesc încet”

Autor: Gabriela Gheorghe | 06.09.2020 | 20:42
Antrenorul adversarei FCSB-ului din Europa League nu se teme de echipa lui Petrea: ”Visurile noastre se împlinesc încet”
Echipa din Serbia. Sursă foto: Antena Sport.

Zoltan Sabo, tehnicianul sârbilor de la Backa Topola crede că echipa sa poate face o minune și să scoată FCSB-ul din Europa League.

ADVERTISEMENT

După ce a învins-o greu pe Shirak pe Arena Naționala în prima rundă a celei de-a doua competiții intercluburi, FCSB va juca în Serbia un nou joc european. Adversarii echipei lui Gigi Becali au hotărât ca meciul să se desfășoare la Senta, într-un sat.

„Visurile noastre se împlinesc încet. Deși FCSB este un club de mare reputație, cu experiență în Europa, credem că-i putem fi un rival pe măsură pe terenul nostru.

ADVERTISEMENT

”Calitatea echipei FCSB este incontestabilă”

În același timp, suntem conștienți că dobândim o experiență semnificativă jucând cu rivali puternici!”, a declarat Janos Zemberi, președintele echipei din Serbia.

Tehnicianul Zoltan Sabo a vorbit despre meciul de peste două săptămâni: : „Calitatea echipei FCSB este incontestabilă, are numeroși jucători la echipa națională și joacă un fotbal de calitate.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, avem parte de un debut european pe terenul nostru și acesta e un motiv suficient pentru a lupta din toate puterile pentru calificare. Cred că avem calitatea de a oferi un meci bun și să producem o surpriză în Europa!”.

”Am obținut undă verde pentru acest stadion”

Antrenorul sârbilor își dorește ca până la partida dintre cele două echipe să poată conta și pe jucătorii accidentați din lot, iar începând de săptămâna viitoare o va analiza în detaliu pe FCSB.

ADVERTISEMENT

Oponenta formației din România nu se va putea baza pe Boris Varga, jucător eliminat de centralul Sebastian Colțescu în primul tur din Europa League, contra lui Petrocub Hâncești, din Republica Moldova.

”Am ales să jucăm la Senta pentru că a trebuit să îndeplinim unele condiții impuse de către UEFA. Am obținut undă verde pentru acest stadion”, Szabolcs Paladji, director Backa Topola.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 17,50 este cota pentru „scor exact 0-3“. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1