Fotbal international

Antrenorul anului nu dă viaţa la ţară pe FC Barcelona

Tehnicianul german Josef "Jupp" Heynckes este dorit la FC Barcelona, cel puţin de un număr mare de suporteri ai echipei catalane, informează cotidianul Bild. În urma unui sondaj de opinie efectuat...
21.07.2013 | 22:01
Antrenorul anului nu dă viaţa la ţară pe FC Barcelona
Heynckes şi-a luat adio de la fotbal
ADVERTISEMENT

Tehnicianul german Josef “Jupp” Heynckes este dorit la FC Barcelona, cel puţin de un număr mare de suporteri ai echipei catalane, informează cotidianul Bild. În urma unui sondaj de opinie efectuat de mass-media spaniolă după renunţarea lui Tito Vilanova la postul de antrenor, a reieşit că neamţul plecat de la actuala echipă a lui Josep “Pep” Guardiola, Bayern Munchen, este preferatul majorităţii celor chestionaţi. “Heynckes are caracter, experienţă, succese, ştie limba spaniolă, a antrenat-o pe Real Madrid şi a făcut-o campioană. Iar acum nu are niciun angajament”, sînt cele mai importante argumente ale fanilor.

Neamţul refuză, însă, o întoarcere în fotbal. “Cred că este imposibil acum, după ce am plecat de la Bayern, să merg la un alt club. Corpul mi-a dat nişte semnale, iar eu le ascult şi mă simt foarte bine. Am hobby-urile mele, fac sport, mă ocup de animalele mele şi am o grădină imensă”, a replicat antrenorul care a cîştigat anul acesta campionatul, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri