Fotbal intern

Cosmin Moţi face APEL la fani: “Îi aştept pe dinamovişti!”

UPDATE 20:55 / Cosmin Moţi şi antrenorul Georgi Dermenjiev au participat la conferinţa de presă înainte de meci. Cosmin Moţi a declarat că îi aşteaptă pe dinamovişti pe stadion: ...
18.08.2014 | 18:08
Cosmin Moti face APEL la fani Ii astept pe dinamovisti

UPDATE 20:55 / Cosmin Moţi şi antrenorul Georgi Dermenjiev au participat la conferinţa de presă înainte de meci. Cosmin Moţi a declarat că îi aşteaptă pe dinamovişti pe stadion: 

“Sîntem liniştiţi, nu avem nicio presiune. Da, mă aştept ca dinamoviştii să fie pe stadion. La fel, cum fanii Stelei aşteaptă sprijinul lui ŢSKA în retur şi noi îi aşteptăm pe dinamovişti. Nu mi-aş fi dorit să joc împotriva unei echipe din România. Am venit aici de a ne face jocul. Sper să jucăm cît mai bine şi să ne calificăm în grupele Ligii”, a declarat fundaşul.

Moţi a făcut şi o comparaţie cu play-off-ul Ligii de anul trecut cînd Ludogoreţ a fost scoasă de Basel, dar a vorbit şi despre derby-urile cu Steaua: “Înainte de play-off-ul cu Basel nu aveam atîta experienţă în cupele europene, dar după ce am realizat în Europa League, o sa fie cît mai bine. Nu îmi amintesc cîte am jucat, dar în 7 ani de zile la Dinamo nu am pierdut mai mult de 3 meciuri. Cea mai frumoasă amintire, 4-2 în Ghencea. Nu ştiu ce va fi mîine seară, ce va fi în tribună. Eu voi face abstracţie de ce va fi mîine seară. Nu poate fi vorba de aplauze, asta e clar”, a declarat Moţi.

Antrenorul Georgi Dermenjiev a insistat pe faptul că dubla se va decide la Sofia: “Acesta este un meci foarte important şi pentru noi şi pentru Steaua şi poate o să sune ciudat, cei care se vor califica mai departe, se va califica în retur, nu acum. 

Părerea mea e că este un avantaj pentru ambele echipe pentru că atunci cînd se face o schimbare este bine pentru ambii antrenori. Fiecare antrenor nou are o idee noua la echipă. 

Mihai Stoichiţă este un mare antrenor, un om pe care îl respect, dar nu am vorbit înaintea meciului. Steaua este un mare club, sînt totuşi 8 ani în care au jucat în Liga Campionilor. Eu sînt absolut sigur că aşa cum eu am informaţii despre Steaua şi ei au despre noi. Ştiu cine a plecat şi cine a venit. Cele două meciuri vor fi importante din punct de vedere tactic”, a declarat antrenorul.

Tehnicinul bulgarilor a vorbit şi despre Hamza: ” Obiectivul nostru nu a fost să depăşim Steaua în oferte. Pur şi simplu aveam nevoie de Hamza în echipa noastră”, a declarat Dermenjiev.

**************************************************************

Steaua va juca marţi de la ora 21:45 în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ludogoreţ pe Arena Naţională. Antrenorul bulgarilor, Georgi Dermendjiev a declarat că slăbiciunea Stelei este reprezentată de faptul ca au venit mulţi jucători noi la echipă:

“Pentru noi e bine că  Steaua are jucători noi, pentru că aceştia au nevoie să se acomodeze cu stilul de joc al echipei, iar asta ne oferă un mic avantaj. Nu cred că se poate vorbi de o favorită certă. Şansele sînt egale. Steaua e o formaţie foarte valoroasă, ştim că a fost campioana Europei. Sînt giganţii României! E o echipă cu viziune şi stil, cu jucători extraordinari”, a declarat Dermendjiev.

Meciul retur va avea loc pe 27 august la Sofia, tot de la 21:45.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: