Sport

Antrenorul care a bătut-o pe U Cluj știe cum poate evita Dinamo retrogradarea. Ce sfaturi le dă „câinilor”

Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, echipă care a bătut Universitatea Cluj știe cum Dinamo se poate salva de la retrogradare în returul barajului.
28.05.2022 | 15:10
Antrenorul care a batuto pe U Cluj stie cum poate evita Dinamo retrogradarea Ce sfaturi le da cainilor
Antrenorul care a bătut-o pe U Cluj știe cum poate evita Dinamo retrogradarea. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul atacant, dar și antrenor al „câinilor” consideră că Dinamo se poate salva de la retrogradare numai dacă vor arăta o altă atitudine față de partida din tur.

Antrenorul care a bătut-o pe U Cluj știe cum poate evita Dinamo retrogradarea

Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a vorbit despre cum poate Dinamo să se salveze de la retrogradare: „Am văzut o echipă a Clujului foarte determinată, Dinamo părea că se mulțumește și cu un egal la începutul meciului.

ADVERTISEMENT

Mi s-a părut o echipă care nu a fost pregătită de joc, să lupte sau să-și asigure liniștea din prima manșă.

A fost un mare semn de întrebare, există jucători cu mare experiență, dar care au jucat slab. A fost slabă Dinamo în meciul ăsta, cu puține minute de posesie”.

ADVERTISEMENT

„Noi am bătut U Cluj… cumva cum ne-au tratat pe noi cei de la Cluj, cu superioritate, așa cred că i-au tratat cei de la Dinamo.

Dinamo nu mai are ce să piardă. Stadionul va fi plin și mă gândeam că e o echipă iubită, că oamenii vin aproape de ei și încearcă să îi trezească la realitate pe jucătorii ăștia. Duminică e o zi de a fi sau a nu fi”, a mai spus Adrian Mihalcea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dinamo va trebui să riște!”

„Dinamo va trebuie să riște, să fie mult mai determinată, nu știu dacă mai e nevoie în astfel de meciuri de motivația publicului, de motivație financiară, astea sunt meciuri în care trebuie să mori pe teren.

Dacă nu reușești să te ridici psihic la un astfel de nivel, nu ai cum să răzbați și nu vei ajunge mai departe.

ADVERTISEMENT

Nu cred că e responsabilitatea doar a unei persoane, Dinamo e în picaj de câțiva ani și trebuie să spunem lucrurilor pe nume, e o problemă generală”, a continuat Adrian Mihalcea.

„E păcat pentru că e un meci de a fi încă un an în Liga 1 sau va fi dezastru!

Doar un nebun ar veni să investească bani la Dinamo, să piardă și să rămână cu puțin la final de tot. Eu nu cred în investitori, vorbim de patru ani de lucrurile astea”, a mai spus Adrian Mihalcea.

ADVERTISEMENT
Tags: