Sport

Antrenorul care a ratat șansa de a semna cu Barcelona din cauza unui tweet mai vechi

Lucian Marinescu, fostul jucător al celor de la Rapid, a dezvăluit că un prieten de al lui nu a semnat cu Barcelona din cauza unui tweet mai vechi.
09.06.2024 | 12:31
Antrenorul care a ratat sansa de a semna cu Barcelona din cauza unui tweet mai vechi
Antrenorul care a ratat șansa de a semna cu Barcelona din cauza unui tweet mai vechi. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Lucian Marinescu, fostul jucător al celor de la Rapid, care în prezent este impresar de jucători, a dezvăluit, la Suflet de Rapidist, că Barcelona a refuzat să semneze un antrenor, din cauza unui tweet mai vechi

Lucian Marinescu: „Toate cluburile mari verifică jucătorii pe rețelele de socializare”

Impresarul a declarat la Suflet de Rapidist, emisiune care este live în fiecare zi de marți, de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO, că toate cluburile de nivel înalt, au oameni puși care să urmărească activitatea jucătorilor pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Da, există cluburi care monitorizează departamentele media ale jucătorilor. Majoritatea cluburilor, care sunt la cel mai înalt nivel, se ocupă și de departamentele media. Există o persoană care are lista jucătorilor și monitorizează tot ce postează ei pe social-media.

Mi s-a întâmplat, cu un prieten bun, din cauza unui tweet mai vechi, de acum câțiva ani, să nu poată să semneze cu Barcelona.

ADVERTISEMENT

Era la un club de liga a doua din Spania, era un antrenor, care dubă a ajuns director sportiv și din cauza unui tweet vechi, nu a semnat cu Barcelona. A ratat șansa vieții lui”, a declarat Lucian Marinescu la Suflet de Rapidist.

Cine este antrenorul care a fost refuzat de Barcelona din cauza unui tweet mai vechi

Elvis Coca, care înainte să fie ofertat de Barca, era antrenor la clubul Mirandes în liga a doua spaniolă, este tehnicianul care a fost refuzat de formația din Catalonia, în anul 2022.

ADVERTISEMENT

Cele două părți bătuseră deja palma, dar la câteva zile mai târziu, tweet-ul în care Elvis Coca critica Barcelona avea să fie descoperit, lucru care a dus la suspendarea contractului. Antrenorul în vârstă de 39 de ani nu a mai semnat cu formația lui Joan Laporta.

Tweet-urile, care acum sunt șterse, conțineau atacuri la adresa Barcelonei. Elvis Coca părea că este un fan foarte mare al echipei din Madrid, acesta având mai multe postări în care lăuda formația de pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru un radio local, Coca a recunoscut că refuzul Barcelonei a fost cea mai mare oportunitate ratată din cariera sa.

Vezi mai jos tweet-ul care i-au făcut pe cei de la Barcelona să renunțe la Elvis Coca

Antrenorul care a ratat șansa de a semna cu Barcelona din cauza unui tweet mai vechi

ADVERTISEMENT