Sport

Antrenorul care l-a debutat pe David Miculescu în SuperLiga e îngrijorat: “Cred că asta îl apasă la FCSB”

David Miculescu a ajuns rezervă la FCSB, deși Gigi Becali a plătit pe el nu mai puțin de 1,7 milioane de euro celor de la UTA.
09.10.2022 | 10:26
Antrenorul care la debutat pe David Miculescu in SuperLiga e ingrijorat Cred ca asta il apasa la FCSB
David Miculescu este evaluat conform Transfermarkt la 1,5 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Laszlo Balint, fostul antrenor al lui David Miculescu de la UTA, a explicat de ce jucătorul are evoluții sub așteptări la FCSB.

Laszlo Balint e convins că David Miculescu poate deveni un jucător important pentru FCSB: „Trebuie să-și asume concurența”

Fostul antrenor al Universității Craiova a vorbit despre evoluțiile lui David Miculescu, pe care l-a debutat în SuperLiga la UTA.

ADVERTISEMENT

Balint e de părere că Miculescu nu a fost cu nimic mai prejos decât colegii săi la meciul din Conference League: „David a jucat în nota echipei. În general, FCSB a fost foarte slabă cu Silkeborg. Din punctul meu de vedere, Miculescu este un jucător cu potențial, însă la FCSB așteptările sunt mari. Trebuie să conștientizeze că nivelul pe care l-a arătat la UTA nu este suficient”, a spus antrenorul conform gsp.ro.

Laszlo Balint e însă conștient că Miculescu stă cu sabia deasupra capului, mai ales că s-a plătit o sumă de bani foarte mare pe el: „Din păcate, acest detaliu de răbdare nu stă în picioare la un club precum FCSB. Acolo randamentul trebuie să fie imediat. Însă cred că ar trebui să aibă încredere cei de acolo în el”. 

ADVERTISEMENT

De ce evoluțiile bune ale lui Andrei Cordea îl încurcă pe David Miculescu

Lazlo Balint e de părere că evoluțiile bune ale lui Andrei Cordea îl complexează și mai mult pe jucătorul pentru care FCSB a plătit 1,7 milioane de euro: „Crede-mă că poate deveni un jucător foarte bun, însă trebuie să-și asume concurența. Iar la FCSB concurența e acerbă pe postul de mijlocaș ofensiv dreapta, care cred eu că-i postul său. Îl are pe Cordea, care e OK, nu e chiar același profil, dar e tot stângaci, intră bine în interior, apare și la finalizare, iar acum e într-o formă excelentă. Cred că asta îl apasă”.

Balint a dezvăluit că Miculescu a trecut printr-o perioadă mai dificilă și la Arad: „Uite, în primul sezon de după promovare a fost o situație similară la UTA, când concurența era cu Denis Rusu, un fotbalist care, din păcate, a luat niște decizii greșite și acum e în Liga a 3-a.

ADVERTISEMENT

Și atunci, în condiții de concurență, David nu a dat randament. Apoi, în sezonul următor, când el a fost varianta principală, a crescut mult. A avut parte de continuitate, a început bine sezonul și a și avut cifre foarte bune”.

Laszlo Balint, sfat pentru David Miculescu: „Trebuie să se deblocheze”

Laszlo Balint e de părere că David Miculescu trebuie să se reseteze: „În condiții de concurență poți progresa mult. Trebuie să se deblocheze. Cred că ar trebui să aibă parte de sprijin, însă știm bine că la FCSB așteptarea e o clepsidră cu puțin timp. Am totuși încredere în David”, a mai spus antrenorul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

David Miculescu a ajuns rezervă la FCSB. Mijlocașul ofensiv a evoluat în 14 meciuri în acest sezon la FCSB și a marcat doar de două ori.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT