Doliu în fotbal! Antrenorul care l-a descoperit pe Keşeru a decedat. Gergely a jucat pentru FC Bihor

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/03/2018, 18:11
Doliu în fotbal! Antrenorul care l-a descoperit pe Keşeru a decedat. Gergely a jucat pentru FC Bihor GALERIE FOTO

Fostul jucător şi antrenor de la Bihor Oradea, Alexandru Gergely,  cel care l-a decoperit pe Claudiu Keşeru, a încetat din viaţă duminică seara, după ce a dus o luptă dură cu o boală nemiloasă. Problemele lui au început în 2011, atunci când i-a fost amputat piciorul drept.

Claudiu Keşeru este unul dintre cei mai importanţi jucători pe care i-a descoperit Alexandru Gergely. Din grupa 86 a FC Bihor au mai făcut parte fotbalişti precum Sebastian Achim şi Cristian Cigan, care au evoluat şi ei în prima ligă din România sau Ungaria. 

A fost antrenat de Gheorghe Ola şi Cornel Drăguşin

Alexandru Gergely s-a născut pe 16 septembrie 1951 şi a fost junior sub comanda antrenorilor Gheorghe Ola şi Cronel Drăguşin. A ajuns la Steagu Roşu Braşov, iar după şase ani la Braşov. A petrecut alţi şase ani la FC Bihor. S-a retras din cariera de fotbalist şi a lucrat ca antrenor la Centrul de copii şi juniori la FC Bihor, iar după la Liberty Salonta.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×