Sport

Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, dezvăluiri fabuloase: „L-am mai prins cu una, cu alta, cu ţigărica. L-am «reglat» din palme”

Benone Dohot, antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, a făcut dezvăluiri fabuloase despre tânărul goalkeeper, care tocmai a devenit titular în poarta FCSB-ului.
14.03.2022 | 10:31
Antrenorul care la descoperit pe Stefan Tarnovanu dezvaluiri fabuloase Lam mai prins cu una cu alta cu tigarica Lam reglat din palme
Benone Dohot, antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, a făcut dezvăluiri fabuloase despre tânărul goalkeeper, care tocmai a devenit titular în poarta FCSB-ului
ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu (21 de ani) a devenit titular la FCSB, după gafa incredibilă făcută de Andrei Vlad (22 de ani) în partida FC Argeș – FCSB, 1-0.

Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, dezvăluiri fabuloase

Benone Dohot susține că, în trecut, Ștefan Târnovanu a avut anumite probleme cu alcoolul și țigările. Însă, a avut grijă ca actualul portar de FCSB să nu fie „doborât” de aceste vicii.

ADVERTISEMENT

„Târnovanu nu făcea multe prostii, dar l-am mai prins cu una, cu alta, cu țigărica. La Iași, eram cu Stoican după un meci, și ne-am oprit după un meci la un pahar de vin, la o friptură. Târnovanu meu stătea în dreapta lui Stoican și se juca cu paharele, nu-i mai ajungeau paharele. Stăteam vizavi de el și tot îi făceam semn să iasă afară. Până la urmă a ieșit afară și l-am «reglat» puțin din palme.

L-am luat din școala generală și l-am dus până când a plecat de la Iași la 19 ani. Nu a fost promovat la echipa mare decât de mine la 17 ani, dar până atunci tot eu m-am ocupat de el. Eu mi-am pus amprenta cel mai mult, dar au fost și ceilalți colegi ai mei care au muncit cu el.

ADVERTISEMENT

Se trage dintr-o familie de oameni muncitori, care i-au oferit totul, pe măsura câștigurilor lor. L-am luat sub aripa mea, eu am fost ca un doilea tată pentru el, mergeam la școală după el”, a declarat Benone Dohot, pentru GSP.

Benone Dohot: „Problema la Vlad stă în psihic!”

Totodată, Benone Dohot consideră că greșelile făcute de Andrei Vlad sunt cauzate de o problemă psihică și nicidecum de lipsa de calitate.

ADVERTISEMENT

„Problema la Vlad stă în psihic, ceea ce nu e cazul la Ștefan. Mi-a spus că Vlad e un portar fantastic, că n-a văzut un portar care să se pregătească așa bine și serios. Eu am constatat că psihic nu stă bine.

Vă spun o problemă pe care a întâmpinat-o Ștefan. Unul dintre antrenorii de la Iași l-a scos din lot după un meci. A luat un gol stupid, și antrenorul l-a scos afară din lot. Era un antrenor care la toate echipele s-a temut, a acuzat tot timpul că este «vândut».

ADVERTISEMENT

L-a scos afară și mi-a zis să nu-l mai primesc la antrenament. Mă durea inima, era copilul meu căruia i-am spus că n-are voie să intre pe stadion.

Știți cum am procedat? Făceam antrenament de dimineață cu echipa, iar după-amiaza veneam pe ascuns și făceam antrenamente cu el, doar noi doi.

A fost incredibil, spuneai că nu s-a întâmplat nimic cu el! Îmi venea să-l omor, să-l bag în pământ, iar el nu avea nicio treabă, nu îl afecta cu nimic. Portarul cu calitatea asta are toate șansele să ajungă în vârf.

Eu am fost portar și știu cum e, când luam un gol stupid tot meciul eram terminat. El n-are nicio problemă”, a mai spus Benone Dohot.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul Constanța: 2,07 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT