Antrenorul danezilor a pus în balanţă şansele la calificare. Ce l-a deranjat la Giurgiu

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
27/07/2016, 22:50
Antrenorul danezilor a pus în balanţă şansele la calificare. Ce l-a deranjat la Giurgiu

Antrenorul celor de la FC Copenhaga, Stale Solbakken, consideră că formaţia sa are un uşor avantaj la retur în faţa Astrei, în urma egalului înregistrat la Giurgiu, scor 1-1. Tehnicianul nordicilor recunoaşte că elevii săi au fost afectaţi de căldura din România.

“Am crescut în joc, după acel început slab, şi astfel am reuşit să obţinem egalarea. Cred că va fi un meci asemănător şi în retur, sper totuşi să obţinem calificarea. Cred că avem acum 55 la sută şanse de calificare în acest moment, după rezultatul de la Giurgiu. A fost destul de cald pentru noi, dar am avut puţin noroc pentru că în ultima săptămînă a fost destul de cald şi în Danemarca”, a declarat antrenorul lui FC Copenhaga.

Returul dintre Astra şi FC Copenhaga se joacă miercuri, de la ora 20:45, în Danemarca.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 3-0! Dublă Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×