Fotbal intern

Antrenorul dorit cu insistență de Gigi Becali, desființat. “Este un principal care nu scoate o vorbă! Nu îți dai seama dacă a venit sau nu la meci!”

05.08.2019 | 12:34
Antrenorul dorit cu insistenta de Gigi Becali desfiintat Este un principal care nu scoate o vorba Nu iti dai seama daca a venit sau nu la meci

Cătălin Anghel, antrenorul dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB dar care a refuzat să o părăsească pe Viitorul Constanța pentru a colabora cu latifundiarul din Pipera la vicecampioana României, a fost desființat de Basarab Panduru. Fostul internațional îl contrazice pe Gică Hagi, cel care a declarat în conferința de presă susținută după Sepsi – ViitorulCătălin Anghel este principal și nu secund.

Antrenorul dorit cu insistență de Gigi Becali, desființat

“Rege”. Ești “Rege”. Nu poți să ne zici așa ceva. El face antrenamentele, dar asta că e antrenor principal… OK, eu cred. Cred că i-ar fi dat Hagi acordul să plece la FCSB, dar nu cred că asta e problema. Nu cred că a vrut el să plece. Cum nu cred că mai vra nimeni să meargă acolo.

Oricum, el este un principal care nu scoate o vorbă și dacă nu se pune pe bancă nici nu îți dai seama dacă a venit sau nu la meci. Tu din teren nu știi dacă a venit sau nu principalul că nu e nicio problemă. Nu ai nicio treabă dacă vine sau nu”, a spus Basarab Panduru, conform TV Telekom Sport.

Cătălin Anghel, antrenorul secund al celor de la FC Viitorul, într-o conferință de presă
Cătălin Anghel, antrenorul secund al celor de la FC Viitorul, într-o conferință de presă

Cătălin Anghel și-a început cariera de antrenor principal la Viitorul

În vârstă de 44 de ani, Cătălin Anghel și-a început cariera de antrenor principal la Viitorul, în perioada 2009 – 2013, atunci când Gheorghe Hagi era în străunătate. Ulterior, el a mers să o pregătească pe Săgeata Năvodari, acolo unde a stat între 2013 și 2015. Din 2015 până în prezent este secundul lui Gică Hagi la FC Viitorul.

Între decembrie 2009 și august 2013 a stat pe banca tehnică a Viitorului în 100 de meciuri, iar gruparea finanțată de Gică Hagi a obținut în acea perioadă 33 de victorii, 35 de remize și 32 de înfrângeri. Pe lângă Cătălin Anghel, pe lista lui Gigi Becali se mai află Edward Iordănescu, Devis Mangia, Viorel Moldovan și Iulian Roșu.