Antrenorul echipei Malaga, suspendat după apariția unui video cu conţinut sexual explicit! ”Sunt subiectul unei infracţiuni împotriva intimităţii mele”

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în Fotbal international
08/01/2020, 08:59
Antrenorul echipei Malaga, suspendat după apariția unui video cu conţinut sexual explicit! ”Sunt subiectul unei infracţiuni împotriva intimităţii mele”
Antrenorul echipei Malaga, Victor Sanchez, a fost suspendat de club după ce apare într-o înregistrare video cu conţinut sexual explicit

Antrenorul echipei Malaga, Victor Sanchez, a fost suspendat de club după ce apare într-o înregistrare video cu conţinut sexual explicit.

Antrenorul echipei Malaga, suspendat după apariția unui video cu conţinut sexual explicit

”În urma evenimentelor recent descoperite şi care nu au fost încă verificate, Malaga CF îl suspendă cu efect imediat pe antrenorul Victor Sanchez del Amo din atribuţiile sale până ce o investigaţie completă va fi efectuată”, se arată într-un comunicat al clubului spaniol.

În schimb, antrenorul formației Malaga susține că înregistrarea video cu conţinut sexual explicit nu este altceva decât un șantaj la adresa sa și s-a pus la dispoziția poliției în acest caz.

”Vă mulţumesc pentru înţelegere şi susţinere”

”Vreau să vă informez că sunt subiectul unei infracţiuni împotriva intimităţii mele cu hărţuire şi extorcare. Problema este în mâinile poliţiei şi eu le urmez instrucţiunile”, a scris Victor Sanchez pe contul său de Twitter.

”Distribuirea fără acord a conţinutului intim al fiecărei persoane, fie prin intermediul reţelelor de socializare, fie prin mesaje sau prin altă cale, este de asemenea o infracţiune. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi susţinere”, a mai notat tehnicianul de la Malaga.

Sanchez e la retrogradare cu Malaga

Conform cotidianului britanic The Independent, videoclipul a fost distribuit marți pe Twitter și Whatsapp și îl prezintă pe Victor Sanchez care își arată penisul la aparatul foto în timp ce poartă un tricou cu inscripțiile clubului Malaga.

Victor Sanchez, în vârstă de 43 de ani, este antrenor la Malaga din 15 aprilie 2019 și în 33 de meciuri a obținut 10 victorii, 12 remize și 11 înfrângeri. După disputarea a 22 de etape din liga a doua spaniolă, Malaga este pe locul 16, cu 23 de puncte, unul mai mult decât prima formație care se află pe poziție retrogradabilă.

Produs al clubului Real Madrid

Victor Sanchez a fost ca fotbalist un produs al clubului Real Madrid și a jucat pe Santiago Bernabeu între 1996 și 1998. El a mai evoluat apoi la Racing Santander, Deportivo La Coruna, Panathinaikos Atena și Elche. SAanchez are și opt selecții în reprezentativa Spaniei.

Înainte de a ajunge la Malaga, tehnicianul spaniol a fost secund la Getafe, FC Sevilla și Olympiacos Pireu, iar apoi a fost principal la Deportivo La Coruna, Olympiacos Pireu și Betis Sevilla.

Închide ×