Fotbal international

Antrenorul echipei paraguayene Libertad a fost concediat pentru că a făcut amor cu soția unui jucător al său!

10.03.2019 | 11:53
Antrenorul echipei paraguayene Libertad a fost concediat pentru ca a facut amor cu sotia unui jucator al sau

Este ca în telenovelele sud-americane ceea ce a pățit columbianul Leonel Alvarez, antrenorul echipei paraguayene Libertad Asuncion, care a fost concediat pentru un motiv rar întâlnit. Presa paraguayană a descoperit că Alvarez, fost mare internațional columbian, cu 101 prezențe în echipa națională, acum în vârstă de 51 de ani, ar fi făcut sex cu soția unui jucător al său!

Antrenorul echipei paraguayene Libertad concediat pentru relații sexuale cu soția unui jucător

Alvarez, care a venit la Libertad în octombrie 2018, are o relație neoficială cu un fotomodel cu 20 de ani mai tânără decât el, Johanna Garcia, cu care este împreună din 2012 și are un copil. Fostul internațional mai are doi copii din precedentele relații. Presa a scris că Alvarez s-a cuplat cu Patty Gonzalez, soția mijlocașului Edgar Benitez, și ea fostă top model.

Deși învinuita a negat existența acestei relații nimeni  nu a crezut ceea ce spune ea, cunoscându-se că nu era la prima ieșire în decor de lângă partenerul ei de viață. Colac peste pupăză, cel care a produs adulterul, antrenorul columbian, s-a trezit și el într-o situație similară celei create de el. Cu alte cuvinte, tot mass-media a aflat că iubita lui Alvarez, cu 20 de ani mai tânără, nu și-ar fi pierdut timpul să îl aștepte mereu acasă.

Libertad Asuncion a renunțat la Alvarez după ce acesta a fost acuzat că s-a culcat cu soția unui jucător al său
Libertad Asuncion a renunțat la Alvarez după ce acesta a fost acuzat că s-a culcat cu soția unui jucător al său

Cireașa de pe tort este că și antrenorul era înșelat cu un jucător din echipa sa!

Johanna Garcia și-a găsit consolarea în brațele atacantului de la Libertad, Tacuara Cardozo, cu care ar fi avut mai multe întâlniri acasă la jucător. O situație de domeniul absurdului, cu antrenorul cuplându-se cu soția unui fotbalist al său și cu prietena antrenorului intrând într-o relație amoroasă cu un atacant din lotul echipei pregătite de iubitul ei!

Leonel Alvarez în meciul cu SUA de World Cup 1994
Leonel Alvarez în meciul cu SUA de World Cup 1994

Această situație cu adevărat rar întâlnită i-a determinat pe șefii lui Libertad să ia măsura concedierii lui Leonel Alvarez, comunicatul oficial menționând doar faptul că antrenorul, care tocmai debutase cu un 4-1 în Copa Libertadores, nu a respectat atribuțiunile prevăzute în contract și prin urmare nu mai poate continua să rămână pe bancă. De menționat că Leonel Alvarez s-a aflat pe teren la acel memorabil succes al tricolorilor cu 3-1 la turneul final al CM din SUA, de pe Rose Bawl din Pasadena, pe 18 iunie 1994.