Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Antrenorul favorit să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu, mesaj clar după eliminarea României de la EURO 2024!

România a fost eliminată de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Olanda în optimile de finală, scor 0-3. Totuși, elevii lui Edward Iordănescu au făcut un turneu final peste așteptări.
03.07.2024 | 09:03
Antrenorul favorit sal inlocuiasca pe Edi Iordanescu mesaj clar dupa eliminarea Romaniei de la EURO 2024
Antrenorul favorit să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu, mesaj clar după eliminarea României de la EURO 2024! // Foto Sportpictures
ADVERTISEMENT

România a câștigat grupa E de la Campionatul European din Germania, o grupă din care au mai făcut parte Belgia, Slovacia și Ucraina. În „optimi” însă aventura noastră a fost oprită de Olanda, scor 0-3.

Antrenorul favorit să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu, mesaj clar după eliminarea României de la EURO 2024!

Lui Edward Iordănescu i s-a încheiat contractul pe banca naționalei imediat după fluierul final din meciul România – Olanda. Răzvan Burleanu, președintele FRF, rămâne acum să-l convingă să rămână la cârma tricolorilor.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Edward Iordănescu nu va accepta oferta propusă de șeful Federației Române de Fotbal, Adrian Mutu este primul pe lista de înlocuitori, așa cum a anunțat FANATIK zilele trecute.

Adrian Mutu, fost selecționer al României U21, a urmărit toate partidele tricolorilor de la EURO 2024 și a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor. Ba chiar la finalul meciului cu Olanda a ținut să transmită un mesaj special.

ADVERTISEMENT

„Hai, România” a scris „Briliantul” la o postare cu o poză pe care scria: „Capu’ sus, băieți! Mândru de voi”. Imaginea a strâns pe contul său de Facebook peste 8.500 de aprecieri și sute de comentarii.

Mutu a avut un mesaj și înaintea meciului dintre România și Olanda: „Haideți băieți, suntem toți alături de voi! Baftă diseară! Doamne ajută”.

ADVERTISEMENT

Edward Iordănescu, mesaj cu subînțeles!

Edward Iordănescu a reușit ca selecționer al României să bifeze a doua ieșire din grupe a României la un Campionat European, însă nu e convins că va rămâne pe banca tricolorilor. Totuși, Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru îi cer lui Burleanu să-l țină în continuare pe Edi Iordănescu.

„Pentru mine, lucrurile sunt clare, sunt mândru de tot ce am realizat aici. Cred că această echipă națională poate crește. Am nevoie de odihnă, în ceea ce mă privește, am dormit câte 3-4 ore în fiecare noapte.

ADVERTISEMENT

Apoi voi discuta cu Federația, dar și cu familia mea. Nu știu ce va fi, o spun cu sinceritate.În acest moment, familia mea are mai multă nevoie decât are echipa națională.

Au fost ani cu multă muncă, sacrificii, momente foarte grele. Nu a fost ușor, mai ales pentru familia mea. Vom vedea ce vom decide”, a declarat Edward Iordănescu la Pro TV.

ADVERTISEMENT
7.50 este cota BETANO ca Olanda să câștige EURO 2024