Fotbal intern

Antrenorul FCSB nu l-a dorit pe Ionuț Panțîru?! “Dacă tot a venit, sper să joace bine”

31.07.2019 | 11:41
Antrenorul FCSB nu l-a dorit pe Ionuț Panțîru?!
Antrenorul FCSB nu l-a dorit pe Ionuț Panțîru! Dacă tot a venit, sper să joace bine FOTO: Ionut Pantiru si Olimpiu Morutan in meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iasi

FCSB joacă împotriva lui Alashkert, joi, de la 21:30, în meciul retur din Europa League. După 3-0 în tur, FCSB nu ar trebui să aibă emoții, însă Bogdan Andone a declarat că încă nu este jucată calificarea. Pentru antrenorul FCSB au venit și întăririle. În sfârșit, fundașul stânga a ajuns la club și este Ionuț Panțîru, adus de la Poli Iași. 

Antrenorul FCSB nu l-a dorit pe Ionuț Panțîru?! “Sperăm să confirme și aici”

Însă, la conferința de presă premergătoare meciului cu Alashkert, Bogdan Andone nu părea prea entuziasmat de transferul lui Panțîru și referitor la transferul unui atacant a declarat că nu știe nimic: “Da, a venit Panţîru, cred că este la club în aceste momente. Dacă tot a venit, este un jucător bun, sperăm să confirme şi aici. A jucat foarte bine până acum și sper să joace și de acum înainte. De atacant nu știu nimic”

Bogdan Andone nu a vrut să comenteze faptul că Meme Stoica a vrut să își dea demisia de la FCSB după înfrângerea cu FC Botoșani: “Nu am vorbit cu Meme Stoica după meci absolut deloc. Nu știu ce a făcut, este decizia dânsului și ce motive l-au determinat să ia această decizie”, a spus Andone.

Antrenorul FCSB nu l-a dorit pe Ionuț Panțîru! Dacă tot a venit, sper să joace bine
Antrenorul FCSB nu l-a dorit pe Ionuț Panțîru! Dacă tot a venit, sper să joace bine

FCSB are mari probleme cu accidentările în acest debut de sezon. Ultimii intrați pe listă sunt Florinel Coman, Ioan Hora și Dragoș Nedelcu și toată lumea se întreabă dacă următorul nu va fi cumva Florinel Coman, cel care a avut doar o săptămână de vacanță după ce a participat cu România la Euro U-21. “Mbappe” spune că nu se gândește la acest lucru și că dă 100% la fiecare meci:

“Nu joc cu teamă de accidentare, uit de oboseală, de accidentări, eu vreau să dau 100% la meci şi la antrenamente. Vorbesc strict de mine. Sper ca toţi să se întoarcă mult mai puternici decât au fost. Oboseala cred că este un factor pentru aceste accidentări, mai ales că noi, cei de la U21, nu prea am avut vacanţă”, a spus Coman.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri