Sporturi

Antrenorul Gabrielei Ruse dezvăluie factorul decisiv al meciului cu Ekaterina Alexandrova: „A intrat mult prea emotivă, e păcat”

07.02.2020 | 17:51
Antrenorul Gabrielei Ruse dezvaluie factorul decisiv al meciului cu Ekaterina Alexandrova A intrat mult prea emotiva e pacat
ADVERTISEMENT

Marcel Miron, antrenorul Gabrielei Ruse, consideră că meciul cu Ekaterina Alexandrova a fost decis încă din primele game-uri ale primului set, câștigate toate de rusoaică, dar perspectivele pentru o calificare a României la turneul final de FED Cup rămân.

Cheia meciului dintre Gabriela Ruse și Ekaterina Alexandrova

Gabriela Ruse a jucat, împotriva Ekaterinei Alexandrova, primul meci al duelului dintre România și Rusia din barajul de calificare la turneul final al FED Cup.

ADVERTISEMENT

Sportiva noastră a cedat fără drept de apel în primul set, scor 1-6, dar a reușit să își crească nivelul tenisului în actul secund, în care a dat impresia că poate reveni în meci.

Totuși, Alexandrova a reușit să facă brak la 5-4 în setul doi și să aducă Rusiei primul punct al meciului cu România, decisiv pentru obținerea prezenței la turneul final al FED Cup de la Budapesta.

ADVERTISEMENT

Marcel Miron, antrenorul Gabrielei Ruse, consideră că jocul a fost decis încă din primele game-uri, dar că România are o șansă importantă să câștige la general meciul.

Am spus de la început că va conta începutul, Gabriela a intrat mult prea emotivă, Alexandrova a fost și ea emoționată, dar asta este. Gabriela a încercată să revină, a avut mult mai multe șanse în setul doi.

ADVERTISEMENT

A avut momentele acelea foarte bune, când a avut trei game-uri la rând avantaj, dar a reușit să câștige doar unul, e păcat, putea să fie 5-4 pentru ea.
Cred că o să facem 1-1 după meciul Anei Bogdan, iar mâine 3-2”, a declarat Marcel Miron la TV Digisport.

Ana Bogdan, confruntare cu Veronika Kudermetova

După înfrângerea suferită de Gabriela Ruse, pe terenul din Cluj va intra prima rachetă a României, Ana Bogdan (90 WTA), pentru meciul cu Veronika Kudermetova (38 WTA).

ADVERTISEMENT

În acest început de sezon, Kudermetova a reușit să ajungă în semifinalele turneului de la Hobart, dar a fost eliminată în primul tur la Australian Open.

ADVERTISEMENT