Sport

Antrenorul lui Anderlecht, temător înaintea partidei cu FCSB: ”Este o echipă de calitate”

Pentru FCSB urmează meciul cu Anderlecht din Conference League, iar antrenorul belgienilor a ținut să laude calitatea jucătorilor lui Nicolae Dică.
14.09.2022 | 21:15
Antrenorul lui Anderlecht temator inaintea partidei cu FCSB Este o echipa de calitate
Pentru FCSB urmează meciul cu Anderlecht din Conference League, iar antrenorul belgienilor a ținut să laude calitatea jucătorilor lui Nicolae Dică. Sursă foto: voetbalnieuws.be
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României așteaptă un stadion plin la întâlnirea din Conference League, iar în tribune s-ar putea afla și fostul fotbalist Mihai Neșu.

FCSB a băgat spaima în antrenorul lui Anderlecht

În conferința de presă premergătoare meciului de joi, antrenorul lui Anderlecht Bruxelles, Felice Mazzu, a vorbit la superlativ despre FCSB și a nominalizat cei mai periculoși jucători din lotul ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”Ne aşteptăm la un adversar de calitate, ştim că au transferat un atacant italian de calitate. Ştiu că FCSB în ultimul meci de campionat nu a câştigat, dar acum are nevoie de cele trei puncte, aşa cum avem şi noi nevoie.

Nu suntem deloc surprinşi că FCSB a condus la West Ham acasă. A existat şi acel penalty un pic la limită care a dat încredere echipei londoneze. FCSB este o echipă de calitate şi ne aşteptăm la asta mâine.

ADVERTISEMENT

Nu am fost impresionat de un jucător anume, ci mai degrabă de stilul de joc, mi-a plăcut Compagno. Şi căpitanul are calitate, şi Cordea. În general e o echipă cu vivacitate şi se vede acest lucru”, a declarat Mazzu.

Cordea vrea să pună umărul la renașterea echipei

Partida FCSB – Anderlecht Bruxelles, din etapa a 2-a a grupelor Conference League, se va disputa joi, 15 septembrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională. În prima rundă, ”roș-albaștrii” au fost învinși la Londra de West Ham, scor 1-3, iar Anderlecht a trecut acasă de Silkeborg, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a avut un discurs cu tentă auto motivațională la conferința de presă de dinaintea meciului cu Anderlecht Bruxelles și a ținut să se compare cu Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă poate fi demis în cazul unui eșec.

Andrei Cordea este jucătorul momentului la FCSB. Mijlocașul e conștient de momentul excelent pe care îl traversează, dar nu se gândește la un transfer și vrea să pună umărul la renașterea FCSB-ului, pe care o consideră cea mai iubită echipă din România.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu are, deocamdată, un sezon foarte slab în tricoul lui FCSB, în condițiile în care în stagiunea trecută a fost unul dintre jucătorii de bază, iar Gabi Balint crede că tânărul fotbalist are probleme de ordin mental.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,45 este cota pentru ”1 solist sau nu marchează ambele echipe” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT